HjemOpskrifterSpidskål vinaigrette med grofthakkede øko æg og sojaristede mandler

Spidskål vinaigrette med grofthakkede øko æg og sojaristede mandler

Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 3 æg
  • 1 spidskål
  • 1 spsk dijonsennep
  • 3 spsk hvidvinseddike
  • 0.5 dl rapsolie
  • 1 spsk Arla Karolines Køkken® Cremefraiche 38%
  • groft salt
  • friskkværnet peber
  • 100 g mandler
  • 4 spsk sojasauce

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Kog æggene i 8 min, skyl dem, pil dem og hak dem groft.

  • 2.
    Skær spidskål i kvarte og damp det uden salt med en smule vand i bunden af en sauterpande, ca. 5-8 min. til det er mørt.

  • 3.
    Rør en vinaigrette af dijonsennep, eddike og olie og rør creme fraiche, lidt salt og pebre i.

  • 4.
    Rist mandlerne i en tør pande til de begynder at tage farve.

  • 5.
    Tilsæt soja og lad det koge ind omkring mandlerne, til al væden er væk.

  • 6.
    Anret spidskålen med dressing og drys med hakkede æg og mandler.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6090 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
536 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 3.3 g
Protein: 14.9 %4.7 g
Kulhydrat: 11.8 %3.7 g
Fedt: 73.3 %10.6 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;