4 personer
3 æg
1 spidskål
1 spsk dijonsennep
3 spsk hvidvinseddike
½ dl vindruekerne- eller rapsolie
1 spsk creme fraiche 38%
Salt og sort peber
100 g mandler
4 spsk soja
Kog æggene i 8 min, skyl dem, pil dem og hak dem groft. Skær spidskål i kvarte og damp det uden salt med en smule vand i bunden af en sauterpande, ca. 5-8 min. til det er mørt. Rør en vinaigrette af dijonsennep, eddike og olie og rør creme fraiche, lidt salt og pebre i. Rist mandlerne i en tør pande til de begynder at tage farve. Tilsæt soja og lad det koge ind omkring mandlerne, til al væden er væk. Anret spidskålen med dressing og drys med hakkede æg og mandler.
Energi pr. person: 1633KJ/390Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,6 g.
Kulhydrat: 6 g.
Fedt: 9 g.