Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Halloween
julebag
Hjem
Opskrifter
Spidskål vinaigrette med grofthakkede øko æg og sojaristede mandler
Spidskål vinaigrette med grofthakkede øko æg og sojaristede mandler
Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
3 æg
1 spidskål
1 spsk dijonsennep
3 spsk hvidvinseddike
½ dl rapsolie
1 spsk Karolines Køkken® Cremefraiche 38%
groft salt
friskkværnet peber
100 g mandler
4 spsk sojasauce
SÅDAN GØR DU
1.
Kog æggene i 8 min, skyl dem, pil dem og hak dem groft.
2.
Skær spidskål i kvarte og damp det uden salt med en smule vand i bunden af en sauterpande, ca. 5-8 min. til det er mørt.
3.
Rør en vinaigrette af dijonsennep, eddike og olie og rør creme fraiche, lidt salt og pebre i.
4.
Rist mandlerne i en tør pande til de begynder at tage farve.
5.
Tilsæt soja og lad det koge ind omkring mandlerne, til al væden er væk.
6.
Anret spidskålen med dressing og drys med hakkede æg og mandler.
Tilbehør
Salater
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6064 kj / 1449 kcal
Næringsindhold pr. 100g
533 kj / 127 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.0 g
Protein:
16.7 %
5.2 g
Kulhydrat:
13.9 %
4.4 g
Fedt:
69.4 %
10.0 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;