4 personer
1 kg blåmuslinger
125 g risnudler
1 fed hvidløg
1 spsk vindruekerne-olie
1 spsk finthakket ingefær
2 spsk grøn karrypasta
2 dåser kokosmælk
4 dl vand. 2 spsk fishsauce
1 bdt forårsløg
1 bakke bønnespirer
1 chili
Frisk koriander
1 lime.
Gå muslingerne efter og kasser dem, der holder sig åbne, selv om du banker på dem.
Kog risnudlerne efter pakkens anvisning og skyl dem i koldt vand.
Hak hvidløg fint og steg det i olie sammen med ingefær og karrypasta.
Tilsæt muslinger og vend det rundt og kom så kokosmælk og vand i.
Kog det sammen i 5 min. til muslingerne åbner sig.
Smag til med fishsauce.
Snit forårsløg fint.
Fordel nudler og bønnespirer i suppeskåle og kom den varme muslingesuppe over.
Pynt med forårsløg, fintsnittet chili og koriander.
Server med limebåde.
Energi pr. person: 2353KJ/562Kcal
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 4,3 g.
Kulhydrat: 7,8 g.
Fedt: 7,9 g.