Spicy thaisuppe med blåmuslinger

fork and spoon
Forret
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 kg blåmuslinger
125 g risnudler
1 fed hvidløg
1 spsk vindruekerne-olie
1 spsk finthakket ingefær
2 spsk grøn karrypasta
2 dåser kokosmælk
4 dl vand. 2 spsk fishsauce
1 bdt forårsløg
1 bakke bønnespirer
1 chili
Frisk koriander
1 lime.

Sådan gør du

Gå muslingerne efter og kasser dem, der holder sig åbne, selv om du banker på dem.

Kog risnudlerne efter pakkens anvisning og skyl dem i koldt vand.

Hak hvidløg fint og steg det i olie sammen med ingefær og karrypasta.

Tilsæt muslinger og vend det rundt og kom så kokosmælk og vand i.

Kog det sammen i 5 min. til muslingerne åbner sig.

Smag til med fishsauce.

Snit forårsløg fint.

Fordel nudler og bønnespirer i suppeskåle og kom den varme muslingesuppe over.

Pynt med forårsløg, fintsnittet chili og koriander.

Server med limebåde.

 

Energi pr. person: 2353KJ/562Kcal

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 4,3 g.

Kulhydrat: 7,8 g.

Fedt: 7,9 g.