Spicy skyrcreme til grillet pitabrød med tomater

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
skyrcreme
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

3 dl skyr naturel

2 dl hakkede krydderurter (basilikum og brøndkarse)

1 fed knust hvidløg

1 lille rød chili i tern

1 tsk. sambal oelek

1 tsk. seasalt

½ tsk. sukker

 

4 optøede pitabrød

 

1 dåse drænede kikærter

200 g cherry-blomme-mix tomater

1 dl basilikum og brøndkarse

Sådan gør du

Bland skyr med hakkede krydderurter, knust hvidløg, rød chili i tern, sambal oelek, salt og sukker.

Grill 4 pitabrød ved direkte varme i 1-2 minutter på hver side.

Skyl kikærter og afdryp i sigte. Halvér cherrytomater og bland dem med kikærter, basilikum og brøndkarse.

Halvér pitabrød og fyld dem med spicy skyrcreme, kikærter, tomatblanding og top med lidt ekstra spicy skyrcreme.

 

 

 

Energi pr. person: 602 Kj/ 143 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 6,5 g.
Kulhydrat: 7,5 g.

Fedt: 1,0 g.