4 personer
Lynstegte agurker:
2 agurker
1 bundt grønne asparges
2 fed hvidløg
1 rød chili
1 spsk. finthakket ingefær
1 spsk. vindruekerneolie
2 spsk. soja
2 spsk. hvidvins- eller riseddike
1 spsk. sesamfrø
Laks:
4 laksefileter
Salt og sort peber
1 spsk vindruekerneolie
Flæk agurkerne og skrab kernerne ud. Skær agurken i skiver eller stave. Knæk bunden af aspargesene og skær dem i 2-3 stykker på skrå. Hak hvidløg og chili fint.
Varm olien i en wok eller pande og kom hvidløg, chili og ingefær i. Tilsæt agurker, soja, eddike og sesamfrø og steg ved høj varme i et par min., bare til agurkerne er lune. Krydr laksen med salt, peber og olie og grill den 6-7 min. pr. side.
Energi pr. person: 1347KJ/322Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8,1 g.
Kulhydrat: 1,7 g.
Fedt: 6,1 g.