HjemOpskrifterSpicy kyllingelår

Spicy kyllingelår

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

6 personer
  • 200 g yoghurt naturel
  • 2 spsk garam masala
  • saften af ½ citron (usprøjtet)
  • 1 tsk groft salt
  • 700 g kyllingeunderlår

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Rør garam masala sammen med yoghurt, citronsaft og salt.

  • 2.
    Kom kyllingen i en stor skål og hæld marinaden over.

  • 3.
    Vend det godt sammen.

  • 4.
    Kom det hele i en frostpose og lad kyllingen marinere i køleskabet i et par timer eller natten over.

  • 5.
    Tag kyllingen ud af køleskabet en halv time før den skal tilberedes.

  • 6.
    Dryp overskydende marinade af kyllingen og grill lårene over medium varme i ca. 30 min. til de er helt gennemstegte.

  • 7.
    Vend dem flere gange undervejs.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5520 kj / 1319 kcal
Næringsindhold pr. 100g
556 kj / 133 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.1 g
Protein: 44.4 %14.5 g
Kulhydrat: 6.1 %2.0 g
Fedt: 49.5 %7.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;