Spicy kyllingelår

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
spicy kyllingelår
Del med en ven

Ingredienser

6 personer

2 spsk garam masala
2 dl yoghurt naturel
Saft af 1/2 citron
1 tsk groft salt
700 g kyllingeunderlår

Sådan gør du

Rør garam masala sammen med yoghurt, citronsaft og salt. Kom kyllingen i en stor skål og hæld marinaden over. Vend det godt sammen. Kom det hele i en frostpose og lad kyllingen marinere i køleskabet i et par timer eller natten over.

Tag kyllingen ud af køleskabet en halv time før den skal tilberedes. Dryp overskydende marinade af kyllingen og grill lårene over medium varme i ca. 30 min. til de er helt gennemstegte. Vend dem flere gange undervejs.

 

Energifordeling pr. person: 871KJ/208Kcal.
Næringsindhold pr. 100g
Protein: 15 g.
Kulhydrat: 2 g.
Fedt: 7 g.