Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mortens aften and
Nytårsmenu
Julefrokost
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Fødselsdags-opskrifter
Julekager og konfekt
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Spatchcocked kylling med citron
Spatchcocked kylling med citron
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 citron (usprøjtet)
1 kylling
1 spsk frisk timian
1 tsk paprika
1 spsk olivenolie
sort peber
SÅDAN GØR DU
1.
Læg kyllingen på et skærebræt med brystsiden nedad.
2.
Skær den op hele vejen langs den ene side af rygraden og læg den så fladt med skindsiden op ad i en bradepande med bagepapir på.
3.
Del citronen og skær den ene halvdel i skiver.
4.
Klem saften af den anden halvdel ned i en skål og bland med timian, paprika og olivenolie samt lidt salt og peber.
5.
Smør marinaden ud over kyllingen.
6.
Læg citronskiverne over.
7.
Steg kyllingen ved 200 °C i 35-40 min.
Fjerkræ
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8170 kj / 1953 kcal
Næringsindhold pr. 100g
608 kj / 145 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.1 g
Protein:
53.9 %
19.3 g
Kulhydrat:
1.6 %
0.6 g
Fedt:
44.5 %
7.3 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;