HjemOpskrifterSpatchcocked kylling med citron

Spatchcocked kylling med citron

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 citron (usprøjtet)
  • 1 kylling
  • 1 spsk frisk timian
  • 1 tsk paprika
  • 1 spsk olivenolie
  • sort peber

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Læg kyllingen på et skærebræt med brystsiden nedad.

  • 2.
    Skær den op hele vejen langs den ene side af rygraden og læg den så fladt med skindsiden op ad i en bradepande med bagepapir på.

  • 3.
    Del citronen og skær den ene halvdel i skiver.

  • 4.
    Klem saften af den anden halvdel ned i en skål og bland med timian, paprika og olivenolie samt lidt salt og peber.

  • 5.
    Smør marinaden ud over kyllingen.

  • 6.
    Læg citronskiverne over.

  • 7.
    Steg kyllingen ved 200 °C i 35-40 min.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9224 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
687 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.1 g
Protein: 40 %16.2 g
Kulhydrat: 1.3 %0.5 g
Fedt: 58.7 %10.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;