Spatchcocked kylling med citron

30-60 min
4 personer

Ingredienser

1 kylling

1 ubehandlet citron

1 spsk frisk timian

1 tsk paprika

1 spsk olivenolie

Salt og sort peber

Læg kyllingen på et skærebræt med brystsiden nedad. Skær den op hele vejen langs den ene side af rygraden og læg den så fladt med skindsiden op ad i en bradepande med bagepapir på. Del citronen og skær den ene halvdel i skiver. Klem saften af den anden halvdel ned i en skål og bland med timian, paprika og olivenolie samt lidt salt og peber. Smør marinaden ud over kyllingen. Læg citronskiverne over. Steg kyllingen ved 200 °C i 35-40 min.

 

Energi pr. person: 1812KJ/433Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g.:

Protein: 23,8 g.

Kulhydrat: 0,1 g.

Fedt: 11,7 g.

spatchcooked kylling

Læg kyllingen på et skærebræt med brystsiden nedad. Skær den op hele vejen langs den ene side af rygraden og læg den så fladt med skindsiden op ad i en bradepande med bagepapir på. Del citronen og skær den ene halvdel i skiver. Klem saften af den anden halvdel ned i en skål og bland med timian, paprika og olivenolie samt lidt salt og peber. Smør marinaden ud over kyllingen. Læg citronskiverne over. Steg kyllingen ved 200 °C i 35-40 min.

 

Energi pr. person: 1812KJ/433Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g.:

Protein: 23,8 g.

Kulhydrat: 0,1 g.

Fedt: 11,7 g.