Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Spareribs med gnocchi, sukkerærter, forårsløg og valnødder
Spareribs med gnocchi, sukkerærter, forårsløg og valnødder
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
2 kg (2 pakker) ribben fra gris
gnocchi med grønt:
100 g sukkerærter
100 g forårsløg
75 g valnøddekerner
rucolapesto:
50 g rucolasalat
20 g bredbladet persille
20 g ristede solsikkekerner
25 g parmigiano reggiano
1 fed hvidløg
saft og skal af 1 citron (usprøjtet)
0.5 dl olivenolie
0.5 dl vand
salt og friskkværnet peber
pynt:
2 spsk sesamfrø
Sådan gør du
1.
Tilbered spareribs efter forskriften, ca. 30 minutter i ovnen ved 180°C.
2.
Skær dem i mindre stykker lige inden servering.
3.
Til rucolapestoen blendes rucola og bredbladet persille med solsikkekerner, parmesanost og hvidløg i en foodprocessor.
4.
Kom saft og skal af en citron i og tilsæt olivenolien i en tynd stråle, til pestoen har en ensartet konsistens.
5.
Tilsæt vand og smag til med salt og peber.
6.
Kog gnocchi til de er al dente.
7.
Bland gnocchi med rucolapestoen.
8.
Skær sukkerærter i strimler, snit forårsløg fint og hak valnødder groft.
9.
Vend det hele i gnocchi-blandingen.
10.
Pynt med sort sesam og anret med spareribs.
Svin
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
28107 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1067 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.6 g
Protein:
22.5 %
14.1 g
Kulhydrat:
1.7 %
1.0 g
Fedt:
75.8 %
21.9 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;