4 personer
2 pk sous vide spareribs
Gnocchi med grønt
500 g gnocchi, naturel
100 g sukkerærter
100 g forårsløg
75 g valnødder
Rucolapesto:
50 g rucola
20 g bredbladet persille
20 g ristede solsikkekerner
25 g parmesanost
1 fed hvidløg
Saft og skal af 1 usprøjtet citron
½ dl olivenolie
½ dl vand
Salt og kværnet peber
Pynt: 2 spsk sort sesam
Tilbered spareribs efter forskriften, ca. 30 minutter i ovnen ved 180°C. Skær dem i mindre stykker lige inden servering.
Til rucolapestoen blendes rucola og bredbladet persille med solsikkekerner, parmesanost og hvidløg i en foodprocessor. Kom saft og skal af en citron i og tilsæt olivenolien i en tynd stråle, til pestoen har en ensartet konsistens. Tilsæt vand og smag til med salt og peber.
Kog gnocchi til de er al dente. Bland gnocchi med rucolapestoen. Skær sukkerærter i strimler, snit forårsløg fint og hak valnødder groft. Vend det hele i gnocchi-blandingen.
Pynt med sort sesam og anret med spareribs.
Energi pr. person: 4746 kJ / 1130 kcal
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 13,0 g
Fedt: 10,5 g
Kulhydrat: 14,5 g