HjemOpskrifterSpareribs med gnocchi, sukkerærter, forårsløg og valnødder

Spareribs med gnocchi, sukkerærter, forårsløg og valnødder

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 2 kg (2 pakker) ribben fra gris
gnocchi med grønt:
  • 100 g sukkerærter
  • 100 g forårsløg
  • 75 g valnøddekerner
rucolapesto:
  • 50 g rucolasalat
  • 20 g bredbladet persille
  • 20 g ristede solsikkekerner
  • 25 g parmesanost
  • 1 fed hvidløg
  • saft og skal af 1 citron (usprøjtet)
  • ½ dl olivenolie
  • ½ dl vand
  • salt og friskkværnet peber
pynt:
  • 2 spsk sesamfrø

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Tilbered spareribs efter forskriften, ca. 30 minutter i ovnen ved 180°C.

  • 2.
    Skær dem i mindre stykker lige inden servering.

  • 3.
    Til rucolapestoen blendes rucola og bredbladet persille med solsikkekerner, parmesanost og hvidløg i en foodprocessor.

  • 4.
    Kom saft og skal af en citron i og tilsæt olivenolien i en tynd stråle, til pestoen har en ensartet konsistens.

  • 5.
    Tilsæt vand og smag til med salt og peber.

  • 6.
    Kog gnocchi til de er al dente.

  • 7.
    Bland gnocchi med rucolapestoen.

  • 8.
    Skær sukkerærter i strimler, snit forårsløg fint og hak valnødder groft.

  • 9.
    Vend det hele i gnocchi-blandingen.

  • 10.
    Pynt med sort sesam og anret med spareribs.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
28317 kj / 6768 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1075 kj / 257 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.6 g
Protein: 22.3 %14.1 g
Kulhydrat: 1.8 %1.2 g
Fedt: 75.9 %22.0 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;