HjemOpskrifterSpareribs med gnocchi, sukkerærter, forårsløg og valnødder

Spareribs med gnocchi, sukkerærter, forårsløg og valnødder

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 2 kg (2 pakker) ribben fra gris
    gnocchi med grønt:
    • 100 g sukkerærter
    • 100 g forårsløg
    • 75 g valnøddekerner
      rucolapesto:
      • 50 g rucolasalat
      • 20 g bredbladet persille
      • 20 g ristede solsikkekerner
      • 25 g parmesanost
      • 1 fed hvidløg
      • saft og skal af 1 citron (usprøjtet)
      • 0.5 dl olivenolie
      • 0.5 dl vand
      • salt og friskkværnet peber
        pynt:
        • 2 spsk sesamfrø

        SÅDAN GØR DU

        • 1.
          Tilbered spareribs efter forskriften, ca. 30 minutter i ovnen ved 180°C.

        • 2.
          Skær dem i mindre stykker lige inden servering.

        • 3.
          Til rucolapestoen blendes rucola og bredbladet persille med solsikkekerner, parmesanost og hvidløg i en foodprocessor.

        • 4.
          Kom saft og skal af en citron i og tilsæt olivenolien i en tynd stråle, til pestoen har en ensartet konsistens.

        • 5.
          Tilsæt vand og smag til med salt og peber.

        • 6.
          Kog gnocchi til de er al dente.

        • 7.
          Bland gnocchi med rucolapestoen.

        • 8.
          Skær sukkerærter i strimler, snit forårsløg fint og hak valnødder groft.

        • 9.
          Vend det hele i gnocchi-blandingen.

        • 10.
          Pynt med sort sesam og anret med spareribs.

        Næringsindhold:
        Energiindhold for hele retten:
        28107 kj / kcal
        Næringsindhold pr. 100g
        1067 kj / 0 kcal
        Energifordeling
        ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
        Fiber: 0.6 g
        Protein: 22.5 %14.1 g
        Kulhydrat: 1.7 %1.0 g
        Fedt: 75.8 %21.9 g
        Alkohol: 0 %0.0 g
        ;