HjemOpskrifterSpanske kødboller i tomatsauce

Spanske kødboller i tomatsauce

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 500 g hakket oksekød
  • salt & sort peber
  • 2 tsk paprika
  • 2 knuste fed hvidløg
  • 1 spsk hakket kruspersille
  • olie til stegning
  • 2 røde snackpebere
  • 1 dåse hakket tomat

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Krydr kødet med salt, peber, persille og halvdelen af paprikaen og hvidløget.

  • 2.
    Rør det godt sammen og form 20 små kødboller.

  • 3.
    Brun kødbollerne i olie.

  • 4.
    Skær pebrene i små tern, brun dem sammen med kødbollerne et kort øjeblik og krydr med resten af paprikaen og hvidløget.

  • 5.
    Tilsæt tomat og lad det simre 10 min. for svag varme.

  • 6.
    Smag til og servér drysset godt med hakket persille.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4522 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
388 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.7 g
Protein: 41.3 %9.4 g
Kulhydrat: 10.6 %2.4 g
Fedt: 48.1 %5.1 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;