Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Halloween
julebag
Hjem
Opskrifter
Spanske kødboller i tomatsauce
Spanske kødboller i tomatsauce
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
500 g hakket oksekød
salt & sort peber
2 tsk paprika
2 knuste fed hvidløg
1 spsk hakket kruspersille
olie til stegning
2 røde snackpebere
1 dåse hakkede tomater
SÅDAN GØR DU
1.
Krydr kødet med salt, peber, persille og halvdelen af paprikaen og hvidløget.
2.
Rør det godt sammen og form 20 små kødboller.
3.
Brun kødbollerne i olie.
4.
Skær pebrene i små tern, brun dem sammen med kødbollerne et kort øjeblik og krydr med resten af paprikaen og hvidløget.
5.
Tilsæt tomat og lad det simre 10 min. for svag varme.
6.
Smag til og servér drysset godt med hakket persille.
Okse
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4137 kj / 989 kcal
Næringsindhold pr. 100g
355 kj / 85 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.7 g
Protein:
43.9 %
9.2 g
Kulhydrat:
11.6 %
2.4 g
Fedt:
44.5 %
4.3 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;