Spanske kødboller i tomatsauce

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Spanske koedboller
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

½ kg hakket oksekød
Salt, peber
2 tsk. paprika
2 fed knust hvidløg
1 spsk. hakket persille
Olie til stegning
2 Snack-pebre
1 dåse hakkede tomater

Sådan gør du

Krydr kødet med salt, peber, persille og halvdelen af paprikaen og hvidløget. Rør det godt sammen og form 20 små kødboller. Brun kødbollerne i olie. Skær pebrene i små tern, brun dem sammen med kødbollerne et kort øjeblik og krydr med resten af paprikaen og hvidløget. Tilsæt tomat og lad det simre 10 min. for svag varme. Smag til og servér drysset godt med hakket persille.

Energi pr. person incl. 175 g
kartofler: 1752kj/417 kcal Næringsindhold pr. 100 g: Protein: 6,8 g.
Fedt: 3,3 g. Kulhydrat: 8,6 g.