4 personer
Fremgangsmåde:
Kog spaghettien efter anvisningen på pakken.
Kom tomaterne op i en blender og blend dem i ½ minut til en grov puré.
Pil løgene og hvidløgene og hak begge dele fint. Svits dem i lidt olie på en pande i 1-2 minutter under omrøring, indtil løgene bliver klare. Tilsæt nu karryen og rør rundt i yderligere ½ minut.
Tomatpuréen hældes ned til løgene hvorefter der røres rundt.
Snit chilien i bittesmå tern og tilsæt dem i tomatsaucen. Lad tomatsaucen småsimre ved middel til svag varme under låg i 5 minutter. Smag saucen til med salt og tilsæt hele basilikumsblade, hvorefter der røres rundt.
Sluk helt for varmen og lad saucen stå og trække i yderligere 5 minutter under låg.
Server spaghettien med den spicy tomatsauce over. Vælg en blandet salat som tilbehør til retten.
Opskriften er udarbejdet af Lene Hansson.