Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Spaghetti bolognese med oksekød og grøntsager
Spaghetti bolognese med oksekød og grøntsager
Måltidstype:
Hovedret
Arbejdstid:
30-60 min
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
2 løg
2 fed hvidløg
2 stilke bladselleri
1 zucchini
2 gulerødder
1 spsk olivenolie
500 g hakket oksekød 8-14 %
1 dl rødvin
50 g tomatpasta
1 laurbærblad
2 dåser hakkede tomater
1 tern oksebouillon
1 tsk salt
0.5 spsk friskkværnet peber
400 g tørret spaghetti
Pynt
50 g parmigiano reggiano
1 dl frisk basilikum
1 spsk friskkværnet peber
Sådan gør du
1.
Hak zittauerløg, hvidløg, selleri, zucchini og gulerødder i fine tern.
2.
Brun alle grøntsagerne på en varm stegepande sammen med olivenolie i cirka 5 minutter, eller til de har en let gylden farve.
3.
Tilsæt nu det hakkede oksekød, og brun det godt af på panden.
4.
Tilsæt rødvin, tomatpasta og laurbærblade, og lad det koge i cirka 10 minutter.
5.
Tilsæt hakkede tomater og oksebouillon.
6.
Lad det simre i cirka 40 minutter, til kødet er mørt og har trukket smag fra grøntsagerne.
7.
Kog spaghetti for sig efter anvisning på pakken.
8.
Skær parmesan i flager.
9.
Servér spaghetti bolognese med flager af parmesan, rigeligt med friskkværnet sort peber og frisk basilikum.
Pastaret
Okse
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
12970 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
488 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.3 g
Protein:
24.2 %
6.9 g
Kulhydrat:
46 %
13.2 g
Fedt:
27.3 %
3.6 g
Alkohol:
2.5 %
0.4 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;