Spaghetti bolognese

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
spaghetti bolognese
Del med en ven

Ingredienser

2 personer

1 pastinak, revet
1 gulerod, revet
2 fed hvidløg, hakkede
1 løg, finthakket
Olie til stegning
180 g Naturli' hakket Veggie øko (1 pk.)
2 spsk. tomatpuré
1 dåse hakkede tomater (400 g)
Salt
Peber
250 g frisk spaghetti
Olivenolie
Friske basilikumblade

Sådan gør du

Sautér pastinak, gulerod, hvidløg og løg i olie i en varm gryde i 4-5 minutter. Det skal ikke tage farve. Kom Naturli' hakket veggie i gryden, og lad det blive varmt. Tilsæt tomatpuré og hakkede tomater, og krydr med salt og peber. Lad saucen simre under låg og jævnlig omrøring i mindst 20 minutter.

Imens koges spaghettien i rigeligt og saltet vand efter anvisningerne på pakken. Dræn vandet fra og vend pastaen med en smule god olivenolie. Anret spaghetti på 2 tallerkner og garnér med bolognesesaucen. Top med et par friske basilikumblade. Servér straks retten, evt. med grøn salat til.