Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør – søn: lukket

 

Spaghetti bolognese

0-30 min
2 personer

Ingredienser

1 pastinak, revet
1 gulerod, revet
2 fed hvidløg, hakkede
1 løg, finthakket
Olie til stegning
180 g Naturli' hakket Veggie øko (1 pk.)
2 spsk. tomatpuré
1 dåse hakkede tomater (400 g)
Salt
Peber
250 g frisk spaghetti
Olivenolie
Friske basilikumblade

Sautér pastinak, gulerod, hvidløg og løg i olie i en varm gryde i 4-5 minutter. Det skal ikke tage farve. Kom Naturli' hakket veggie i gryden, og lad det blive varmt. Tilsæt tomatpuré og hakkede tomater, og krydr med salt og peber. Lad saucen simre under låg og jævnlig omrøring i mindst 20 minutter.

Imens koges spaghettien i rigeligt og saltet vand efter anvisningerne på pakken. Dræn vandet fra og vend pastaen med en smule god olivenolie. Anret spaghetti på 2 tallerkner og garnér med bolognesesaucen. Top med et par friske basilikumblade. Servér straks retten, evt. med grøn salat til.

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
spaghetti bolognese

Sautér pastinak, gulerod, hvidløg og løg i olie i en varm gryde i 4-5 minutter. Det skal ikke tage farve. Kom Naturli' hakket veggie i gryden, og lad det blive varmt. Tilsæt tomatpuré og hakkede tomater, og krydr med salt og peber. Lad saucen simre under låg og jævnlig omrøring i mindst 20 minutter.

Imens koges spaghettien i rigeligt og saltet vand efter anvisningerne på pakken. Dræn vandet fra og vend pastaen med en smule god olivenolie. Anret spaghetti på 2 tallerkner og garnér med bolognesesaucen. Top med et par friske basilikumblade. Servér straks retten, evt. med grøn salat til.