HjemOpskrifterSpaghetti bolognese

Spaghetti bolognese

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

2 personer
  • 1 revet pastinak
  • 1 revet gulerod
  • 2 hakket fed hvidløg
  • 1 finthakket løg
  • olie til stegning
  • 180 g Naturli' hakket
  • 2 spsk koncentreret tomatpuré
  • 1 dåse hakket tomat
  • salt & sort peber
  • 250 g frisk pasta
  • olivenolie
  • frisk basilikum

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Sautér pastinak, gulerod, hvidløg og løg i olie i en varm gryde i 4-5 minutter.

  • 2.
    Det skal ikke tage farve.

  • 3.
    Kom Naturli' hakket veggie i gryden, og lad det blive varmt.

  • 4.
    Tilsæt tomatpuré og hakkede tomater, og krydr med salt og peber.

  • 5.
    Lad saucen simre under låg og jævnlig omrøring i mindst 20 minutter.

  • 6.
    Imens koges spaghettien i rigeligt og saltet vand efter anvisningerne på pakken.

  • 7.
    Dræn vandet fra og vend pastaen med en smule god olivenolie.

  • 8.
    Anret spaghetti på 2 tallerkner og garnér med bolognesesaucen.

  • 9.
    Top med et par friske basilikumblade.

  • 10.
    Servér straks retten, evt. med grøn salat til.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3953 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
349 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.8 g
Protein: 22.3 %4.6 g
Kulhydrat: 48.2 %9.9 g
Fedt: 29.5 %2.8 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;