Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Tyroler-buffet
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Spaghetti med artiskokker, mozzarella, ærter og citron
Spaghetti med artiskokker, mozzarella, ærter og citron
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
2 spsk friskpresset citronsaft
4 artiskokker
1 fed hvidløg
3 spsk olivenolie
2 dl tør hvidvin
400 g tørret spaghetti
groft salt
sort peber
200 g ærter
250 g friske mozzarella oste
1 tsk citronskal (usprøjtet)
Evt. 1 håndfuld mynte
Sådan gør du
1.
Skær det nederste af stokken af artiskokkerne og skær den øverste halvdel af blomsten af.
2.
Skær rundt om resten af blomsten, så de ydre blade alle skæres væk helt ind til de inderste tynde blade.
3.
Skræl stokken.
4.
Fjern fimrehårene i midten af blomsten.
5.
Læg hver klargjorte artiskok i koldt vand med citronsaft i.
6.
Skær artiskokkerne i tynde både.
7.
Hak hvidløget fint.
8.
Varm olien i en pande og kom artiskokkerne i. Steg et par minutter ved middel varme.
9.
Tilsæt så hvidløg og steg videre i 1 min.
10.
Kom hvidvin i og lad det simre under låg i 10 min.
11.
Kog imens pastaen al dente i godt saltet vand.
12.
Gem 1½ dl af kogevandet, inden det sigtes fra.
13.
Kom ærter i panden med artiskokker og giv det 1 min. før spaghetti og det gemte kogevand tilsættes.
14.
Riv mozzarellaen i stykker og vend sammen med pastaen.
15.
Krydr med citronskal, salt og peber, og drys evt. med mynte.
Grøntsager
Klima Kærlig opskrift
Pastaret
SPISETID opskrift
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
12838 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
728 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.6 g
Protein:
14.8 %
6.3 g
Kulhydrat:
49.4 %
21.1 g
Fedt:
31.4 %
6.2 g
Alkohol:
4.4 %
1.1 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;