HjemOpskrifterSous vide vikingkøller med bagte kartofler med krydderurtesmør, hvidløgsbrød og grillede majskolber

Sous vide vikingkøller med bagte kartofler med krydderurtesmør, hvidløgsbrød og grillede majskolber

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 grillet dyrekøller af gris (700 g)
  • 4 hele bagekartofler
  • 1 flute
  • 4 hele majskolber
    krydderurtesmør:
    • 200 g smør
    • 2 dl hakket bredbladet persille
    • saft af 0.5 citron (usprøjtet)
    • 3 fed hvidløg
    • salt og friskkværnet peber
      pynt:
      • krydderurt

      SÅDAN GØR DU

      • 1.
        Ovnstegning: 20 minutter ved 180°C.

      • 2.
        Grill: 8 minutter på hver side ved direkte varme.

      • 3.
        Skrub de hele bagekartofler og læg dem i ovnen i 1,5 time eller pak dem ind i folie, og grill dem i 1-1,5 time.

      • 4.
        Blend smør med persille, citronsaft, knust hvidløg, salt og peber til en ensartet konsistens.

      • 5.
        Kom krydderurteblandingen på køl indtil brug.

      • 6.
        Tilbered sous vide vikingkøller efter forskriften.

      • 7.
        Varm en gryde op med vand til det koger.

      • 8.
        Pil de yderste blade af hver majskolbe og kog dem i 15 minutter, til majsene er møre.

      • 9.
        Grill dem i 5 minutter.

      • 10.
        Skær overfladen på baguetten i tern i ca. 1,5 cm tykkelse.

      • 11.
        Smør 1/3 af krydderurtesmørret ovenpå baguetten og grill det i 8-10 minutter.

      • 12.
        Hold øje undervejs.

      • 13.
        Anret vikingkøller med bagt kartoffel med krydderurtesmør, majskolbe og hvidløgsbrød.

      Næringsindhold:
      Energiindhold for hele retten:
      46742 kj / kcal
      Næringsindhold pr. 100g
      528 kj / 0 kcal
      Energifordeling
      ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
      Fiber: 0.6 g
      Protein: 56.1 %17.4 g
      Kulhydrat: 17.2 %5.3 g
      Fedt: 26.7 %3.8 g
      Alkohol: 0 %0.0 g
      ;