Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Baby
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Fødselsdag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Sous vide vikingkøller med bagte kartofler med krydderurtesmør, hvidløgsbrød og grillede majskolber
Sous vide vikingkøller med bagte kartofler med krydderurtesmør, hvidløgsbrød og grillede majskolber
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
4 grillet dyrekøller af gris (700 g)
4 hele bagekartofler
1 flute
4 hele majskolber
krydderurtesmør:
200 g smør
2 dl hakket bredbladet persille
saft af 0.5 citron (usprøjtet)
3 fed hvidløg
salt og friskkværnet peber
pynt:
krydderurt
SÅDAN GØR DU
1.
Ovnstegning: 20 minutter ved 180°C.
2.
Grill: 8 minutter på hver side ved direkte varme.
3.
Skrub de hele bagekartofler og læg dem i ovnen i 1,5 time eller pak dem ind i folie, og grill dem i 1-1,5 time.
4.
Blend smør med persille, citronsaft, knust hvidløg, salt og peber til en ensartet konsistens.
5.
Kom krydderurteblandingen på køl indtil brug.
6.
Tilbered sous vide vikingkøller efter forskriften.
7.
Varm en gryde op med vand til det koger.
8.
Pil de yderste blade af hver majskolbe og kog dem i 15 minutter, til majsene er møre.
9.
Grill dem i 5 minutter.
10.
Skær overfladen på baguetten i tern i ca. 1,5 cm tykkelse.
11.
Smør 1/3 af krydderurtesmørret ovenpå baguetten og grill det i 8-10 minutter.
12.
Hold øje undervejs.
13.
Anret vikingkøller med bagt kartoffel med krydderurtesmør, majskolbe og hvidløgsbrød.
Grøntsager
Grill
Dip og dressinger
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
46742 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
528 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.6 g
Protein:
56.1 %
17.4 g
Kulhydrat:
17.2 %
5.3 g
Fedt:
26.7 %
3.8 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;