Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør – søn: lukket

 

Sous vide vikingkøller med bagte kartofler med krydderurtesmør, hvidløgsbrød og grillede majskolber

60-90 min
4 personer

Ingredienser

Sous vide vikingkøller
4 stk. grillkøller af gris (700 g)

 

Bagte hele kartofler:

4 hele bagekartofler

 

Hvidløgsbrød:

1 baguette

 

Grillede majskolber:

4 hele majskolber

 

Krydderurtesmør:

200 g smør

2 dl hakket bredbladet persille

Saft af ½ citron

3 fed hvidløg

Salt og peber

 

Pynt: Krydderurter

Om råvarerne

Ovnstegning: 20 minutter ved 180°C. Grill: 8 minutter på hver side ved direkte varme.

Skrub de hele bagekartofler og læg dem i ovnen i 1,5 time eller pak dem ind i folie, og grill dem i 1-1,5 time. Blend smør med persille, citronsaft, knust hvidløg, salt og peber til en ensartet konsistens. Kom krydderurteblandingen på køl indtil brug. Tilbered sous vide vikingkøller efter forskriften. Varm en gryde op med vand, til det koger. Pil de yderste blade af hver majskolbe og kog dem i 15 minutter, til majsene er møre. Grill dem i 5 minutter. Skær overfladen på baguetten i tern i ca. 1,5 cm tykkelse. Smør 1/3 af krydderurtesmørret ovenpå baguetten og grill det i 8-10 minutter. Hold øje undervejs. Anret vikingkøller med bagt kartoffel med krydderurtesmør, majskolbe og hvidløgsbrød.

 

Energi pr. person: 5007 kJ / 1192 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,0 g
Fedt: 8,0 g


Kulhydrat: 18,5 g

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
sous_vide_vikingkoeller_af_griss

Ovnstegning: 20 minutter ved 180°C. Grill: 8 minutter på hver side ved direkte varme.

Skrub de hele bagekartofler og læg dem i ovnen i 1,5 time eller pak dem ind i folie, og grill dem i 1-1,5 time. Blend smør med persille, citronsaft, knust hvidløg, salt og peber til en ensartet konsistens. Kom krydderurteblandingen på køl indtil brug. Tilbered sous vide vikingkøller efter forskriften. Varm en gryde op med vand, til det koger. Pil de yderste blade af hver majskolbe og kog dem i 15 minutter, til majsene er møre. Grill dem i 5 minutter. Skær overfladen på baguetten i tern i ca. 1,5 cm tykkelse. Smør 1/3 af krydderurtesmørret ovenpå baguetten og grill det i 8-10 minutter. Hold øje undervejs. Anret vikingkøller med bagt kartoffel med krydderurtesmør, majskolbe og hvidløgsbrød.

 

Energi pr. person: 5007 kJ / 1192 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,0 g
Fedt: 8,0 g


Kulhydrat: 18,5 g