HjemOpskrifterSous vide ribs med gratineret majs, jalapenos og cheddar

Sous vide ribs med gratineret majs, jalapenos og cheddar

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 fed hvidløg
  • 1.2 kg ribben fra gris (to pakker)
  • 1 spsk smør + ekstra til formen
  • 175 g flødeost naturel
  • 1 dl mælk
  • 500 g majs (frosne, friske eller fra dåse)
  • 1 spsk frisk timian
  • 0.5 tsk mild paprika
  • 2 spsk syltede jalapenos i skiver
  • 100 g revet cheddarost, 22%
  • 2 spsk rasp

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Tilbered spareribs på grill efter pakkens anvisning.

  • 2.
    Hak hvidløget fint og steg det et minuts tid i smør i en gryde.

  • 3.
    Tilsæt flødeost og mælk og lad flødeosten smelte.

  • 4.
    Tilsæt majs, timian, paprika og hakket jalapeno og lad det simre i et par minutter.

  • 5.
    Hæld det i et smurt ovnfast fad og drys ost og til sidst rasp over.

  • 6.
    Bages ved 200°C i 15-20 min.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
19549 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
911 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.8 g
Protein: 21.9 %11.7 g
Kulhydrat: 8 %4.3 g
Fedt: 70.1 %17.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;