Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 20

Lør: 10 - 18

Søn: lukket

 

Sous vide ribs med gratineret majs, jalapenos og cheddar

30-60 min
4 personer

Ingredienser

1200 g sous-vide kamben (to pakker).

1 fed hvidløg

1 spsk. smør + ekstra til formen

175 g flødeost

1 dl mælk

500 g majs (frosne, friske eller fra dåse)

1 spsk. frisk timian

½ tsk. sød paprika

2 spsk. syltet jalapeno i skiver

100 g revet cheddar

2 spsk. rasp

Tilbered spareribs på grill efter pakkens anvisning. Hak hvidløget fint og steg det et minuts tid i smør i en gryde. Tilsæt flødeost og mælk og lad flødeosten smelte. Tilsæt majs, timian, paprika og hakket jalapeno og lad det simre i et par minutter. Hæld det i et smurt ovnfast fad og drys ost og til sidst rasp over. Bages ved 200°C i 15-20 min.

 

Energi pr. person: 4892KJ/1069Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 12,9 g.
Kulhydrat: 7,3 g.
Fedt: 15,4 g.

Sous vide ribs med gratineret majs, jalapenos og cheddar

Tilbered spareribs på grill efter pakkens anvisning. Hak hvidløget fint og steg det et minuts tid i smør i en gryde. Tilsæt flødeost og mælk og lad flødeosten smelte. Tilsæt majs, timian, paprika og hakket jalapeno og lad det simre i et par minutter. Hæld det i et smurt ovnfast fad og drys ost og til sidst rasp over. Bages ved 200°C i 15-20 min.

 

Energi pr. person: 4892KJ/1069Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 12,9 g.
Kulhydrat: 7,3 g.
Fedt: 15,4 g.