HjemOpskrifterSous vide okseskank med rødbedesalat

Sous vide okseskank med rødbedesalat

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

6 personer
  • 500 g okseskank
  • friskkværnet peber
  • groft salt
rødbedesalat:
  • 400 g kogte rødbeder
  • 200 g rødløg
  • 200 g agurk
  • 200 g blåbær
  • 100 g Puck® salatost i blok
  • 50 g pinjekerner
dressing:
  • ½ dl friskpresset appelsinsaft
  • 1 spsk honning
  • 1 spsk sød fransk sennep
  • ½ dl olivenolie
  • salt og sort peber

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Tilbered okseskank i almindelig ovn i 45 minutter ved 160°C.

  • 2.
    Kog rødbeder til de er møre og pil skrællen af.

  • 3.
    Skær dem i tern.

  • 4.
    Skær rødløg i tynde både og agurk i halve måner uden kerner.

  • 5.
    Bræk salatosten i mindre stykker.

  • 6.
    Vend rødbedetern, rødløg, agurk, salatost og blåbær sammen til en salat.

  • 7.
    Ryst ingredienserne til dressingen sammen.

  • 8.
    Anret mindre stykker af okseskank og rødbedesalat på en tallerken.

  • 9.
    Pynt med ristede pinjekerner.

  • 10.
    Tip: Servér gerne med råstegte kartofler med timian og flagesalt.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10753 kj / 2570 kcal
Næringsindhold pr. 100g
605 kj / 145 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.3 g
Protein: 36.1 %12.9 g
Kulhydrat: 15.9 %5.6 g
Fedt: 48 %7.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;