6 personer
1 stk sous vide okseskank
Salt
Kværnet peber
Rødbedesalat:
400 g kogte rødbeder
200 g rødløg
200 g agurk
200 g blåbær
100 g salatost
50 g pinjekerner
Dressing:
½ dl appelsinsaft
1 spsk honning
1 spsk fransk sennep
½ dl olivenolie
Salt
Peber
Tilbered okseskank i almindelig ovn i 45 minutter ved 160°C. Kog rødbeder til de er møre og pil skrællen af. Skær dem i tern. Skær rødløg i tynde både og agurk i halve måner uden kerner. Bræk salatosten i mindre stykker. Vend rødbedetern, rødløg, agurk, salatost og blåbær sammen til en salat. Ryst ingredienserne til dressingen sammen.
Anret mindre stykker af okseskank og rødbedesalat på en tallerken. Pynt med ristede pinjekerner.
Tip: Servér gerne med råstegte kartofler med timian og flagesalt.
Energi pr. person: 2154 kJ / 513 kcal
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 11,5 g
Fedt: 7,0 g
Kulhydrat: 3,5 g