Sous vide okseskank med rødbedesalat

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Sous vide okseskank med rødbedesalat
Del med en ven

Ingredienser

6 personer

1 stk sous vide okseskank

Salt

Kværnet peber

 

Rødbedesalat:

400 g kogte rødbeder

200 g rødløg

200 g agurk

200 g blåbær

100 g salatost

50 g pinjekerner

 

Dressing:

½ dl appelsinsaft

1 spsk honning

1 spsk fransk sennep

½ dl olivenolie

Salt

Peber

Sådan gør du

Tilbered okseskank i almindelig ovn i 45 minutter ved 160°C. Kog rødbeder til de er møre og pil skrællen af. Skær dem i tern. Skær rødløg i tynde både og agurk i halve måner uden kerner. Bræk salatosten i mindre stykker. Vend rødbedetern, rødløg, agurk, salatost og blåbær sammen til en salat. Ryst ingredienserne til dressingen sammen.

Anret mindre stykker af okseskank og rødbedesalat på en tallerken. Pynt med ristede pinjekerner.

Tip: Servér gerne med råstegte kartofler med timian og flagesalt.

 

Energi pr. person: 2154 kJ / 513 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 11,5 g
Fedt: 7,0 g
Kulhydrat: 3,5 g