Meny.dk
KØB VIN
search
UGENS AVIS
LOG IND
Find butik
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Baby
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Ferieaktiviteter
Fødselsdag
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Sous vide kalvecuvette med rustik tomatsalat og brødcroutoner
Sous vide kalvecuvette med rustik tomatsalat og brødcroutoner
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
Sous vide kalvecuvette:
1 kalvecuvette (700 g)
Rustik tomatsalat:
4 tomater
250 g cherrytomater
1 rødløg
100 g Arla Karolines Køkken® Salatost i blok (Udmeldt april 2018)
150 g kalamataoliven
50 g kapers
1 dl bredbladet persille
3 spsk rødvinseddike
0.5 dl olivenolie
1 tsk havsalt
0.5 tsk sort peber
Brødcroutoner:
150 g lyst brød
0.5 dl olivenolie
0.5 tsk røget paprika
1 tsk hvidløgssalt
Pynt:
bredbladet persille
SÅDAN GØR DU
1.
Tilbered sous vide kalvecuvette efter forskriften.
2.
Skær brød i tern.
3.
Varm en pande op med oliven-olie, rist brødtern ved medium varme i ca. 10 minutter, til de er gyldne og sprøde.
4.
Drys med røget paprika og hvidløgssalt.
5.
Lad dem køle af på et stykke køkkenrulle.
6.
Fjern kernerne i de solmodnede tomater og skær dem i grove tern.
7.
Halvér cherrytomater og skær rødløg i tynde både.
8.
Vend alle ingredienser til tomatsalaten sammen i en stor rustik skål.
9.
Lige inden servering vendes de ristede brød-croutoner i.
10.
Anret skiver af kalvecuvetten med tomatsalat og pynt med bredbladet persille.
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
13480 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
574 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.9 g
Protein:
33.5 %
11.3 g
Kulhydrat:
13.9 %
4.7 g
Fedt:
52.6 %
8.2 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;