4 personer
Sous vide kalvecuvette
1 stk. kalvecuvette (700 g)
Rustik tomatsalat:
4 stk solmodne tomater
250 g cherrytomater
1 rødløg
100 g salatost
150 g sorte kalamata oliven
50 g kapers
1 dl hakket bredbladet persille
3 spsk rødvinseddike
½ dl olivenolie
1 tsk seasalt
½ tsk groft kværnet peber
Brødcroutoner:
150 g lyst brød
½ dl olivenolie
½ tsk røget paprika
1 tsk hvidløgssalt
Pynt: Bredbladet persille
Ovnstegning: 25 minutter ved 180°C. Grill: 20-25 minutter ved indirekte varme, til stegen er gennemvarm.
Tilbered sous vide kalvecuvette efter forskriften. Skær brød i tern. Varm en pande op med oliven-olie, rist brødtern ved medium varme i ca. 10 minutter, til de er gyldne og sprøde. Drys med røget paprika og hvidløgssalt. Lad dem køle af på et stykke køkkenrulle. Fjern kernerne i de solmodnede tomater og skær dem i grove tern. Halvér cherrytomater og skær rødløg i tynde både. Vend alle ingredienser til tomatsalaten sammen i en stor rustik skål. Lige inden servering vendes de ristede brød-croutoner i. Anret skiver af kalvecuvetten med tomatsalat og pynt med bredbladet persille.
Energi pr. person: 2467 kJ/587 kcal
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,0 g
Fedt: 9,0 g
Kulhydrat: 5,5 g