Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Sous vide kalvecuvette med rustik tomatsalat og brødcroutoner

0-30 min
4 personer

Ingredienser

Sous vide kalvecuvette
1 stk. kalvecuvette (700 g)

 

Rustik tomatsalat:

4 stk solmodne tomater

250 g cherrytomater

1 rødløg

100 g salatost

150 g sorte kalamata oliven

50 g kapers

1 dl hakket bredbladet persille

3 spsk rødvinseddike

½ dl olivenolie

1 tsk seasalt

½ tsk groft kværnet peber

 

Brødcroutoner:

150 g lyst brød

½ dl olivenolie

½ tsk røget paprika

1 tsk hvidløgssalt

 

Pynt: Bredbladet persille

Om råvarerne

Tilbered sous vide kalvecuvette efter forskriften. Skær brød i tern. Varm en pande op med oliven-olie, rist brødtern ved medium varme i ca. 10 minutter, til de er gyldne og sprøde. Drys med røget paprika og hvidløgssalt. Lad dem køle af på et stykke køkkenrulle. Fjern kernerne i de solmodnede tomater og skær dem i grove tern. Halvér cherrytomater og skær rødløg i tynde både. Vend alle ingredienser til tomatsalaten sammen i en stor rustik skål. Lige inden servering vendes de ristede brød-croutoner i. Anret skiver af kalvecuvetten med tomatsalat og pynt med bredbladet persille.

 

Energi pr. person: 2467 kJ/587 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,0 g
Fedt: 9,0 g
Kulhydrat: 5,5 g

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.

Tilbered sous vide kalvecuvette efter forskriften. Skær brød i tern. Varm en pande op med oliven-olie, rist brødtern ved medium varme i ca. 10 minutter, til de er gyldne og sprøde. Drys med røget paprika og hvidløgssalt. Lad dem køle af på et stykke køkkenrulle. Fjern kernerne i de solmodnede tomater og skær dem i grove tern. Halvér cherrytomater og skær rødløg i tynde både. Vend alle ingredienser til tomatsalaten sammen i en stor rustik skål. Lige inden servering vendes de ristede brød-croutoner i. Anret skiver af kalvecuvetten med tomatsalat og pynt med bredbladet persille.

 

Energi pr. person: 2467 kJ/587 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,0 g
Fedt: 9,0 g
Kulhydrat: 5,5 g