HjemOpskrifterSous vide kalvecuvette med rustik tomatsalat og brødcroutoner

Sous vide kalvecuvette med rustik tomatsalat og brødcroutoner

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
Sous vide kalvecuvette:
  • 1 kalvecuvette (700 g)
Rustik tomatsalat:
  • 4 tomater
  • 250 g cherrytomater
  • 1 rødløg
  • 100 g Arla Karolines Køkken® Salatost i blok (Udmeldt april 2018)
  • 150 g kalamataoliven
  • 50 g kapers
  • 18 g bredbladet persille
  • 3 spsk rødvinseddike
  • 1 dl olivenolie
  • 1 tsk havsalt
  • ½ tsk sort peber
Brødcroutoner:
  • 150 g lyst brød
  • 1 dl olivenolie
  • ½ tsk røget paprika
  • 1 tsk hvidløgssalt
Pynt:
  • 18 g bredbladet persille

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Tilbered sous vide kalvecuvette efter forskriften.

  • 2.
    Skær brød i tern.

  • 3.
    Varm en pande op med oliven-olie, rist brødtern ved medium varme i ca. 10 minutter, til de er gyldne og sprøde.

  • 4.
    Drys med røget paprika og hvidløgssalt.

  • 5.
    Lad dem køle af på et stykke køkkenrulle.

  • 6.
    Fjern kernerne i de solmodnede tomater og skær dem i grove tern.

  • 7.
    Halvér cherrytomater og skær rødløg i tynde både.

  • 8.
    Vend alle ingredienser til tomatsalaten sammen i en stor rustik skål.

  • 9.
    Lige inden servering vendes de ristede brød-croutoner i.

  • 10.
    Anret skiver af kalvecuvetten med tomatsalat og pynt med bredbladet persille.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
13315 kj / 3182 kcal
Næringsindhold pr. 100g
567 kj / 136 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.0 g
Protein: 34.1 %11.4 g
Kulhydrat: 14.1 %4.7 g
Fedt: 51.8 %7.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;