Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Sous vide BBQ-marineret revelsben med coleslaw og spicy cashewnødder

30-60 min
4 personer

Ingredienser

Sous vide BBQ marineret revelsben
1 stk revelsben (800 g)

 

Coleslaw:

150 g gulerødder

150 g fennikel

150 g spidskål

150 g bladselleri

Saft af ½ citron

2 dl græsk yoghurt 2 %

Salt

Kværnet peber

 

Spicy cashewnødder:

1 spsk brun farin

1 tsk spidskommen

½ tsk gurkemeje

½ tsk paprika

½ tsk salt

½ dl vand

200 g cashewnødder

 

Pynt: Frisk koriander

Om råvarerne

Ovnstegning: 35 minutter ved 200°C. Grill: 35 minutter ved indirekte varme.

Rids oversiden af kødet med en skarp kniv og tilbered sous vide BBQ marineret revelsben efter forskriften. Varm en pande op med brun farin og lad det smelte. Kom spidskommen, gurkemeje, paprika og salt i, hæld vand på panden og lad det koge op. Vend cashewnødder i blandingen, og lad det riste ved medium varme. Vend cashewnødderne løbende. Kom de lune cashewnødder over på et stykke bagepapir til afkøling. Riv gulerødder groft. Hak fennikel, spidskål og bladselleri fint. Bland alle grøntsager sammen og vend de øvrige ingredienser i. Pynt coleslaw med koriander.

Skær revelsben i skiver og anret med coleslaw og ristede cashewnødder.

 

Energi pr. person: 4293 kJ / 1022 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 10,0 g
Fedt: 18,0 g
Kulhydrat: 5,5 g

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
sous_vide_bbq_marineret_revelsben

Ovnstegning: 35 minutter ved 200°C. Grill: 35 minutter ved indirekte varme.

Rids oversiden af kødet med en skarp kniv og tilbered sous vide BBQ marineret revelsben efter forskriften. Varm en pande op med brun farin og lad det smelte. Kom spidskommen, gurkemeje, paprika og salt i, hæld vand på panden og lad det koge op. Vend cashewnødder i blandingen, og lad det riste ved medium varme. Vend cashewnødderne løbende. Kom de lune cashewnødder over på et stykke bagepapir til afkøling. Riv gulerødder groft. Hak fennikel, spidskål og bladselleri fint. Bland alle grøntsager sammen og vend de øvrige ingredienser i. Pynt coleslaw med koriander.

Skær revelsben i skiver og anret med coleslaw og ristede cashewnødder.

 

Energi pr. person: 4293 kJ / 1022 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 10,0 g
Fedt: 18,0 g
Kulhydrat: 5,5 g