Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Sous vide BBQ-marineret revelsben med coleslaw og spicy cashewnødder
Sous vide BBQ-marineret revelsben med coleslaw og spicy cashewnødder
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 revelsben (800 g)
coleslaw:
150 g gulerødder
150 g fennikler
150 g spidskål
150 g bladselleri
saft af 0.5 citron (usprøjtet)
2 dl yoghurt 10%
havsalt
friskkværnet peber
spicy cashewnødder:
1 spsk brun farin
1 tsk hel spidskommen
0.5 tsk stødt gurkemeje
0.5 tsk paprika
0.5 tsk salt
0.5 dl vand
200 g cashewnødder
pynt:
frisk koriander
Sådan gør du
1.
Ovnstegning: 35 minutter ved 200°C.
2.
Grill: 35 minutter ved indirekte varme.
3.
Rids oversiden af kødet med en skarp kniv og tilbered sous vide BBQ marineret revelsben efter forskriften.
4.
Varm en pande op med brun farin og lad det smelte.
5.
Kom spidskommen, gurkemeje, paprika og salt i, hæld vand på panden og lad det koge op.
6.
Vend cashewnødder i blandingen, og lad det riste ved medium varme.
7.
Vend cashewnødderne løbende.
8.
Kom de lune cashewnødder over på et stykke bagepapir til afkøling.
9.
Riv gulerødder groft.
10.
Hak fennikel, spidskål og bladselleri fint.
11.
Bland alle grøntsager sammen og vend de øvrige ingredienser i.
12.
Pynt coleslaw med koriander.
13.
Skær revelsben i skiver og anret med coleslaw og ristede cashewnødder.
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6722 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
595 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.9 g
Protein:
13.5 %
4.7 g
Kulhydrat:
20.5 %
7.2 g
Fedt:
66 %
10.6 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;