HjemOpskrifterSous vide BBQ-marineret revelsben med coleslaw og spicy cashewnødder

Sous vide BBQ-marineret revelsben med coleslaw og spicy cashewnødder

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 revelsben (800 g)
    coleslaw:
    • 150 g gulerødder
    • 150 g fennikler
    • 150 g spidskål
    • 150 g bladselleri
    • saft af 0.5 citron (usprøjtet)
    • 2 dl græsk yoghurt
    • havsalt
    • friskkværnet peber
      spicy cashewnødder:
      • 1 spsk brun farin
      • 1 tsk hel spidskommen
      • 0.5 tsk stødt gurkemeje
      • 0.5 tsk paprika
      • 0.5 tsk salt
      • 0.5 dl vand
      • 200 g cashewnødder
        pynt:
        • frisk koriander

        SÅDAN GØR DU

        • 1.
          Ovnstegning: 35 minutter ved 200°C.

        • 2.
          Grill: 35 minutter ved indirekte varme.

        • 3.
          Rids oversiden af kødet med en skarp kniv og tilbered sous vide BBQ marineret revelsben efter forskriften.

        • 4.
          Varm en pande op med brun farin og lad det smelte.

        • 5.
          Kom spidskommen, gurkemeje, paprika og salt i, hæld vand på panden og lad det koge op.

        • 6.
          Vend cashewnødder i blandingen, og lad det riste ved medium varme.

        • 7.
          Vend cashewnødderne løbende.

        • 8.
          Kom de lune cashewnødder over på et stykke bagepapir til afkøling.

        • 9.
          Riv gulerødder groft.

        • 10.
          Hak fennikel, spidskål og bladselleri fint.

        • 11.
          Bland alle grøntsager sammen og vend de øvrige ingredienser i.

        • 12.
          Pynt coleslaw med koriander.

        • 13.
          Skær revelsben i skiver og anret med coleslaw og ristede cashewnødder.

        Næringsindhold:
        Energiindhold for hele retten:
        6722 kj / kcal
        Næringsindhold pr. 100g
        595 kj / 0 kcal
        Energifordeling
        ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
        Fiber: 2.9 g
        Protein: 13.5 %4.7 g
        Kulhydrat: 20.5 %7.2 g
        Fedt: 66 %10.6 g
        Alkohol: 0 %0.0 g
        ;