Sous vide BBQ-marineret revelsben med coleslaw og spicy cashewnødder

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
sous_vide_bbq_marineret_revelsben
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 stk revelsben (800 g)

 

Coleslaw:

150 g gulerødder

150 g fennikel

150 g spidskål

150 g bladselleri

Saft af ½ citron

2 dl græsk yoghurt 2 %

Salt

Kværnet peber

 

Spicy cashewnødder:

1 spsk brun farin

1 tsk spidskommen

½ tsk gurkemeje

½ tsk paprika

½ tsk salt

½ dl vand

200 g cashewnødder

 

Pynt:

Friske koriander

Sådan gør du

Ovnstegning: 35 minutter ved 200°C. Grill: 35 minutter ved indirekte varme.

Rids oversiden af kødet med en skarp kniv og tilbered sous vide BBQ marineret revelsben efter forskriften. Varm en pande op med brun farin og lad det smelte. Kom spidskommen, gurkemeje, paprika og salt i, hæld vand på panden og lad det koge op. Vend cashewnødder i blandingen, og lad det riste ved medium varme. Vend cashewnødderne løbende. Kom de lune cashewnødder over på et stykke bagepapir til afkøling. Riv gulerødder groft. Hak fennikel, spidskål og bladselleri fint. Bland alle grøntsager sammen og vend de øvrige ingredienser i. Pynt coleslaw med koriander.

Skær revelsben i skiver og anret med coleslaw og ristede cashewnødder.

 

Energi pr. person: 4293 kJ / 1022 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 10,0 g
Fedt: 18,0 g
Kulhydrat: 5,5 g