4 personer
3 stk. longrib (450 g)
Kartoffelsalat:
200 g grønne asparges
900 g kogte nye kartofler
100 g radiser
1 rødløg
30 g rucolasalat
50 g kæmpe kapers
1 dl hakket dild
Grov sennepsdressing:
1 spsk grovkornet sennep
1 spsk dijonsennep
1,5 spsk flydende honning
2 spsk æbleeddike
1 dl olivenolie
Salt
Kværnet peber
Pynt:
Dild
Ovnstegning: 15 minutter ved 220°C. Grill: 5 minutter på hver side ved direkte varme.
Knæk asparges i enderne, hvor de knækker naturligt, og snit dem i mindre stykker. Halvér de kogte kartofler, skær radiser i kvarte og hak rødløget fint. Vend alle ingredienser sammen til kartoffelsalaten. Pisk grovkornet sennep og dijonsennep med honning og æbleeddike. Tilsæt olien i en tynd stråle, så dressingen hele tiden samler sig. Smag til med salt og kværnet peber. Vend dressingen sammen med kartoffelsalaten. Pynt med dild. Tilbered sous vide grillbryst efter forskriften. Anret grillbryst med kartoffelsalat, og pynt med ekstra dild.
Energi pr. person: 3244 kJ / 772 kcal
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,0 g
Fedt: 10,5 g
Kulhydrat: 10,5 g