Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Baby
Vin til maden
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Ferieaktiviteter
Fødselsdag
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Sous vide BBQ-marineret grillbryst med kartoffelsalat og grov sennepsdressing
Sous vide BBQ-marineret grillbryst med kartoffelsalat og grov sennepsdressing
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
450 g (3 stk.) oksetværreb
kartoffelsalat:
200 g grønne asparges
900 g kogte nye kartofler
100 g radiser
1 rødløg
30 g rucolasalat
50 g store kapers med stilk
1 dl hakket frisk dild
grov sennepsdressing:
1 spsk grov sennep
1 spsk dijonsennep
1.5 spsk flydende honning
2 spsk æbleeddike
1 dl olivenolie
havsalt
friskkværnet peber
pynt:
frisk dild
SÅDAN GØR DU
1.
Ovnstegning: 15 minutter ved 220°C.
2.
Grill: 5 minutter på hver side ved direkte varme.
3.
Knæk asparges i enderne, hvor de knækker naturligt, og snit dem i mindre stykker.
4.
Halvér de kogte kartofler, skær radiser i kvarte og hak rødløget fint.
5.
Vend alle ingredienser sammen til kartoffelsalaten.
6.
Pisk grovkornet sennep og dijonsennep med honning og æbleeddike.
7.
Tilsæt olien i en tynd stråle, så dressingen hele tiden samler sig.
8.
Smag til med salt og kværnet peber.
9.
Vend dressingen sammen med kartoffelsalaten.
10.
Pynt med dild.
11.
Tilbered sous vide grillbryst efter forskriften.
12.
Anret grillbryst med kartoffelsalat, og pynt med ekstra dild.
Grill
Salater
Dip og dressinger
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
12756 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
636 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.2 g
Protein:
12.7 %
4.8 g
Kulhydrat:
20.7 %
7.7 g
Fedt:
66.6 %
11.4 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;