Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør – søn: lukket

 

Sous vide BBQ-marineret grillbryst med kartoffelsalat og grov sennepsdressing

0-30 min
4 personer

Ingredienser

Sous vide grillbryst
3 stk. longrib (450 g)

 

Kartoffelsalat:

200 g grønne asparges

900 g kogte nye kartofler

100 g radiser

1 rødløg

30 g rucolasalat

50 g kæmpe kapers

1 dl hakket dild

 

Grov sennepsdressing:

1 spsk grovkornet sennep

1 spsk dijonsennep

1,5 spsk flydende honning

2 spsk æbleeddike

1 dl olivenolie

Salt

Kværnet peber

 

Pynt: Dild

Om råvarerne

Ovnstegning: 15 minutter ved 220°C. Grill: 5 minutter på hver side ved direkte varme.

Knæk asparges i enderne, hvor de knækker naturligt, og snit dem i mindre stykker. Halvér de kogte kartofler, skær radiser i kvarte og hak rødløget fint. Vend alle ingredienser sammen til kartoffelsalaten. Pisk grovkornet sennep og dijonsennep med honning og æbleeddike. Tilsæt olien i en tynd stråle, så dressingen hele tiden samler sig. Smag til med salt og kværnet peber. Vend dressingen sammen med kartoffelsalaten. Pynt med dild. Tilbered sous vide grillbryst efter forskriften. Anret grillbryst med kartoffelsalat, og pynt med ekstra dild.

 

Energi pr. person:  3244 kJ / 772 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,0 g
Fedt: 10,5 g
Kulhydrat: 10,5 g

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
sous_vide_bbq_marineret_grillbryst

Ovnstegning: 15 minutter ved 220°C. Grill: 5 minutter på hver side ved direkte varme.

Knæk asparges i enderne, hvor de knækker naturligt, og snit dem i mindre stykker. Halvér de kogte kartofler, skær radiser i kvarte og hak rødløget fint. Vend alle ingredienser sammen til kartoffelsalaten. Pisk grovkornet sennep og dijonsennep med honning og æbleeddike. Tilsæt olien i en tynd stråle, så dressingen hele tiden samler sig. Smag til med salt og kværnet peber. Vend dressingen sammen med kartoffelsalaten. Pynt med dild. Tilbered sous vide grillbryst efter forskriften. Anret grillbryst med kartoffelsalat, og pynt med ekstra dild.

 

Energi pr. person:  3244 kJ / 772 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,0 g
Fedt: 10,5 g
Kulhydrat: 10,5 g