HjemOpskrifterSous vide BBQ-marineret grillbryst med kartoffelsalat og grov sennepsdressing

Sous vide BBQ-marineret grillbryst med kartoffelsalat og grov sennepsdressing

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 450 g (3 stk.) oksetværreb
    kartoffelsalat:
    • 200 g grønne asparges
    • 900 g kogte nye kartofler
    • 100 g radiser
    • 1 rødløg
    • 30 g rucolasalat
    • 50 g store kapers med stilk
    • 1 dl hakket frisk dild
      grov sennepsdressing:
      • 1 spsk grov sennep
      • 1 spsk dijonsennep
      • 1.5 spsk flydende honning
      • 2 spsk æbleeddike
      • 1 dl olivenolie
      • havsalt
      • friskkværnet peber
        pynt:
        • frisk dild

        SÅDAN GØR DU

        • 1.
          Ovnstegning: 15 minutter ved 220°C.

        • 2.
          Grill: 5 minutter på hver side ved direkte varme.

        • 3.
          Knæk asparges i enderne, hvor de knækker naturligt, og snit dem i mindre stykker.

        • 4.
          Halvér de kogte kartofler, skær radiser i kvarte og hak rødløget fint.

        • 5.
          Vend alle ingredienser sammen til kartoffelsalaten.

        • 6.
          Pisk grovkornet sennep og dijonsennep med honning og æbleeddike.

        • 7.
          Tilsæt olien i en tynd stråle, så dressingen hele tiden samler sig.

        • 8.
          Smag til med salt og kværnet peber.

        • 9.
          Vend dressingen sammen med kartoffelsalaten.

        • 10.
          Pynt med dild.

        • 11.
          Tilbered sous vide grillbryst efter forskriften.

        • 12.
          Anret grillbryst med kartoffelsalat, og pynt med ekstra dild.

        Næringsindhold:
        Energiindhold for hele retten:
        12756 kj / kcal
        Næringsindhold pr. 100g
        636 kj / 0 kcal
        Energifordeling
        ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
        Fiber: 1.2 g
        Protein: 12.7 %4.8 g
        Kulhydrat: 20.7 %7.7 g
        Fedt: 66.6 %11.4 g
        Alkohol: 0 %0.0 g
        ;