HjemOpskrifterSous vide BBQ-marineret grillbryst med kartoffelsalat og grov sennepsdressing

Sous vide BBQ-marineret grillbryst med kartoffelsalat og grov sennepsdressing

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • ⅖ kg (3 stk.) oksetværreb
kartoffelsalat:
  • 200 g grønne asparges
  • 900 g kogte nye kartofler
  • 100 g radiser
  • 1 rødløg
  • 30 g rucolasalat
  • 50 g store kapers med stilk
  • 12 g dild
grov sennepsdressing:
  • 1 spsk grov sennep
  • 1 spsk dijonsennep
  • 1½ spsk flydende honning
  • 2 spsk æbleeddike
  • 1 dl olivenolie
  • havsalt
  • friskkværnet peber
pynt:
  • 12 g dild

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Ovnstegning: 15 minutter ved 220°C.

  • 2.
    Grill: 5 minutter på hver side ved direkte varme.

  • 3.
    Knæk asparges i enderne, hvor de knækker naturligt, og snit dem i mindre stykker.

  • 4.
    Halvér de kogte kartofler, skær radiser i kvarte og hak rødløget fint.

  • 5.
    Vend alle ingredienser sammen til kartoffelsalaten.

  • 6.
    Pisk grovkornet sennep og dijonsennep med honning og æbleeddike.

  • 7.
    Tilsæt olien i en tynd stråle, så dressingen hele tiden samler sig.

  • 8.
    Smag til med salt og kværnet peber.

  • 9.
    Vend dressingen sammen med kartoffelsalaten.

  • 10.
    Pynt med dild.

  • 11.
    Tilbered sous vide grillbryst efter forskriften.

  • 12.
    Anret grillbryst med kartoffelsalat, og pynt med ekstra dild.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
13677 kj / 3269 kcal
Næringsindhold pr. 100g
682 kj / 163 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.0 g
Protein: 12.5 %5.0 g
Kulhydrat: 23.4 %9.4 g
Fedt: 64.1 %11.8 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;