Sous vide BBQ-marineret grillbryst med kartoffelsalat og grov sennepsdressing

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
sous_vide_bbq_marineret_grillbryst
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

3 stk. longrib (450 g)

 

Kartoffelsalat: 

200 g grønne asparges

900 g kogte nye kartofler

100 g radiser

1 rødløg

30 g rucolasalat

50 g kæmpe kapers

1 dl hakket dild

 

Grov sennepsdressing:

1 spsk grovkornet sennep

1 spsk dijonsennep

1,5 spsk flydende honning

2 spsk æbleeddike

1 dl olivenolie

Salt

Kværnet peber

 

Pynt:

Dild

Sådan gør du

Ovnstegning: 15 minutter ved 220°C. Grill: 5 minutter på hver side ved direkte varme.

Knæk asparges i enderne, hvor de knækker naturligt, og snit dem i mindre stykker. Halvér de kogte kartofler, skær radiser i kvarte og hak rødløget fint. Vend alle ingredienser sammen til kartoffelsalaten. Pisk grovkornet sennep og dijonsennep med honning og æbleeddike. Tilsæt olien i en tynd stråle, så dressingen hele tiden samler sig. Smag til med salt og kværnet peber. Vend dressingen sammen med kartoffelsalaten. Pynt med dild. Tilbered sous vide grillbryst efter forskriften. Anret grillbryst med kartoffelsalat, og pynt med ekstra dild.

 

Energi pr. person: 3244 kJ / 772 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,0 g
Fedt: 10,5 g
Kulhydrat: 10,5 g