Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør – søn: lukket

 

Sommerspaghetti med rå tomater og basilikum

30-60 min
4 personer

Ingredienser

2 tykke skiver daggammelt

hvedebrød uden kerner

1 fed hvidløg

1+2 spsk. olivenolie

Salt og sort peber

500 g cherrytomater

1 håndfuld frisk basilikum

400 g spaghetti

Om råvarerne

Riv brødet til rasp – eller blend det i en foodprocesssor. Bland det med knust hvidløg, 1 spsk. olivenolie og krydr med salt og peber. Bred brødkrummerne ud på en bageplade med bagepapir og rist det sprødt i ovnen ved 190°C i 5-10 min. Skær tomaterne i kvarte og vend med resten af olien. Krydr med salt og peber. Kog pastaen al dente og gem 1 dl af pastavandet. Vend pastaen med tomater, kogevand og itureven basilikum og drys brødkrummerne over.

 

Energi pr. person: 2312KJ/553Kcal.  

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 6,5 g.
Kulhydrat: 33,1 g.
Fedt: 4,3 g.

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
Sommerspaghetti med rå tomater og basilikum

Riv brødet til rasp – eller blend det i en foodprocesssor. Bland det med knust hvidløg, 1 spsk. olivenolie og krydr med salt og peber. Bred brødkrummerne ud på en bageplade med bagepapir og rist det sprødt i ovnen ved 190°C i 5-10 min. Skær tomaterne i kvarte og vend med resten af olien. Krydr med salt og peber. Kog pastaen al dente og gem 1 dl af pastavandet. Vend pastaen med tomater, kogevand og itureven basilikum og drys brødkrummerne over.

 

Energi pr. person: 2312KJ/553Kcal.  

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 6,5 g.
Kulhydrat: 33,1 g.
Fedt: 4,3 g.