Sommercrumble på grill med jordbær, hindbær og rabarber

fork and spoon
Dessert
clock
30-60 min
Sommercrumble på grill med jordbær, hindbær og rabarber
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

100 g marcipan

125 g hvedemel

75 g smeltet smør

50 g rørsukker

40 g grovvalsede havregryn

½ tsk. kardemomme

250 g jordbær

150 g rabarber

125 g hindbær

50 g rørsukker

1 spsk. Maizena majsstivelse

1 tsk. vaniljesukker

1 tsk. smør

Sådan gør du

Smuldr marcipanen sammen med hvedemel og bland med smeltet smør, 50 g rørsukker, havregryn og kardemomme. Skær jordbær i kvarte og skær rabarber i tykke skiver. Bland med hindbær, rørsukker, maizena og vaniljesukker. Smør en støbejernsform eller andet der kan tåle ovn/grill med smør og kom frugten i bunden. Top med crumbleblandingen og grill ved indirekte varme eller bag ved ca. 190°C i 15-20 min. Spis med f.eks.vaniljeis.

 

Energi pr. person: 2287KJ/547Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 3,6 g.
Kulhydrat: 30,1 g.
Fedt: 10 g.