Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Ferieaktiviteter
Fødselsdag
Grill opskrifter
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Sol over Gudhjem
Sol over Gudhjem
Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
smør til brødet
4 skiver groft rugbrød
4 salatblade fx hjertesalat
4 frisk røgede sild
4 radiser i skiver
2 rødløg i ringe
4 æggeblommer
1 bundt purløg, klippet
Kværnet sort peber
havsalt
Tilbehør:
Kold øl
Sådan gør du
1.
Anret på 4 store tallerkener.
2.
Smør brødet, læg salat på og kom 1 røget sild på hver rugbrød.
3.
Læg ringe af rødløg på toppen, som en kurv, læg forsigtigt en æggeblomme i hver kurv.
4.
Pynt med radiser, kværnet peber, seasalt og masser af klippet purløg.
Frokost
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6434 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
640 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.4 g
Protein:
29 %
10.9 g
Kulhydrat:
29.6 %
11.1 g
Fedt:
41.4 %
7.2 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;