Sojamarineret kylling med wokstegt kål

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
sojamarineret_kylling
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

700 g kyllingeunderlår 

6 spsk soja

3 dl basmatiris

4½ dl vand

½ tsk groft salt

½ spidskål

1 bdt forårsløg

2 æbler

1 spsk vindruekerneolie

Sådan gør du

Vend kyllingen i 2 spsk soja og fordel i en ovnfast fad. Steg kyllingen i ovnen ved 200°C i 35 min. Kom ris vand og salt i en gryde og kog det op. Sænk varmen til laveste temperatur og kog risene under låg i 12 min. Lad derefter risene trække i 10 min. Snit kålen groft og skær forårsløg i grove skiver. Skær æbler i tynde både. Varm olien i en wok og steg kål, forårsløg og æbler sammen i et par min. Tilsæt 4 spsk soja og steg videre i et min. Server sammen med ris og kylling. 

 

Energi pr. person: 2130KJ/509Kcal.  Næringsindhold pr. 100 g.: 
Protein: 8,6 g.
Kulhydrat: 16,6 g.
Fedt: 3,9 g.