HjemOpskrifterSojamarineret kylling med wokstegt kål

Sojamarineret kylling med wokstegt kål

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 6 spsk sojasauce
  • 700 g kyllingeunderlår
  • 3 dl basmatiris
  • 4.5 dl vand
  • 0.5 tsk groft salt
  • 0.5 spidskål
  • 1 bundt forårsløg
  • 2 æbler
  • 1 spsk vindruekerneolie

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Vend kyllingen i 2 spsk soja og fordel i en ovnfast fad.

  • 2.
    Steg kyllingen i ovnen ved 200°C i 35 min.

  • 3.
    Kom ris vand og salt i en gryde og kog det op.

  • 4.
    Sænk varmen til laveste temperatur og kog risene under låg i 12 min.

  • 5.
    Lad derefter risene trække i 10 min.

  • 6.
    Snit kålen groft og skær forårsløg i grove skiver.

  • 7.
    Skær æbler i tynde både.

  • 8.
    Varm olien i en wok og steg kål, forårsløg og æbler sammen i et par min.

  • 9.
    Tilsæt 4 spsk soja og steg videre i et min.

  • 10.
    Server sammen med ris og kylling.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11281 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
510 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.8 g
Protein: 25.8 %7.7 g
Kulhydrat: 37.5 %11.3 g
Fedt: 36.7 %5.1 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;