HjemOpskrifterSojamarinerede ribeye med cremet sataydip og grøntsagsspyd

Sojamarinerede ribeye med cremet sataydip og grøntsagsspyd

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 ribeye-steaks
  • 20 g frisk ingefær
  • 3 spsk sojasauce
  • 1 spsk sesamolie
  • 2 tsk brun farin
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk majs olie
  • 1 forårsløg
  • 1 frisk chili
  • 1 spsk sesamfrø
  • 1 gul peberfrugt
  • 1 rød peberfrugt
  • 2 rødløg
  • 1 grøn squash
sataydip:
  • 150 g peanutbutter
  • 1 dåse kokosmælk
  • 2 spsk sojasauce
  • 1 spsk sesamolie

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Del hver bøf i to på den lange led.

  • 2.
    Riv ingefær fint og bland med soja, brun farin, knust hvidløg og majsolie.

  • 3.
    Skær forårsløg i tynde skiver.

  • 4.
    Tag halvdelen af marinaden fra til grøntsagerne og marinér kødet i resten, gerne et par timer.

  • 5.
    Skær peberfrugt, løg og courgette i tern.

  • 6.
    Træk dem på små spyd og pensl med resten af marinaden.

  • 7.
    Træk kødet på spyd og grill dem og grøntsagerne et par minutter pr. side.

  • 8.
    Til sataydip blendes peantubutter sammen med kokosmælk, soja og sesamolie.

  • 9.
    Servér med drys af forårsløg i tynde skiver, hakket chili og sesamfrø.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
13668 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
784 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.2 g
Protein: 19.6 %9.0 g
Kulhydrat: 9.8 %4.5 g
Fedt: 70.6 %15.0 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;