Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør – søn: lukket

 

Sojamarinerede ribeye med cremet sataydip og grøntsagsspyd

0-30 min
4 personer

Ingredienser

4 ribeyebøffer 

20 g ingefær 

3 spsk soja 

1 spsk sesamolie 

2 tsk brun farin 

1 fed hvidløg 

2 spsk majsolie 

1 forårsløg 

1 chili 

1 spsk sesamfrø 

1 gul peberfrugt 

1 rød peberfrugt 

2 rødløg 

1 courgette 

 

Sataydip: 

150 g peanutbutter 

1 lille dåse kokosmælk
(0,165 l) 

2 spsk soja

1 spsk sesamolie  

Del hver bøf i to på den lange led.

Riv ingefær fint og bland med soja, brun farin, knust hvidløg og majsolie. Skær forårsløg i tynde skiver. Tag halvdelen af marinaden fra til grøntsagerne og marinér kødet i resten, gerne et par timer.

Skær peberfrugt, løg og courgette i tern. Træk dem på små spyd og pensl med resten af marinaden. Træk kødet på spyd og grill dem og grøntsagerne et par minutter pr. side.

Til sataydip blendes peantubutter sammen med kokosmælk, soja og sesamolie.

Servér med drys af forårsløg i tynde skiver, hakket chili og sesamfrø. 

 

Energi pr. person: 2739KJ/654Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 11,2 g. 

Kulhydrat: 4,6 g. 

Fedt: 8,2 g.

 

Sojamarinerede ribeye med cremet sataydip og grøntsagsspyd

Del hver bøf i to på den lange led.

Riv ingefær fint og bland med soja, brun farin, knust hvidløg og majsolie. Skær forårsløg i tynde skiver. Tag halvdelen af marinaden fra til grøntsagerne og marinér kødet i resten, gerne et par timer.

Skær peberfrugt, løg og courgette i tern. Træk dem på små spyd og pensl med resten af marinaden. Træk kødet på spyd og grill dem og grøntsagerne et par minutter pr. side.

Til sataydip blendes peantubutter sammen med kokosmælk, soja og sesamolie.

Servér med drys af forårsløg i tynde skiver, hakket chili og sesamfrø. 

 

Energi pr. person: 2739KJ/654Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 11,2 g. 

Kulhydrat: 4,6 g. 

Fedt: 8,2 g.