Softkerne rugbrød

fork and spoon
Brød og kager
clock
90-120 min
Softkerne rugbrød
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 pose softkerne rugbrød fra Mejnerts Mølle

Ca. 20-25 gr. Gær

Ca. 4-4,5 dl lunken vand 

Sådan gør du

Alt røres grundigt sammen. Lad dejen hvile i 30 min. og rør den godt igennem igen. Kommes i smurt 1 liters form og glattes. Hæves tildækket 1-1,5 time et lunt sted. Sættes i forvarmet ovn på 220°C – skru ned til 180°C og bag i en ca. time. Vent! Og nyd, når brødet er helt koldt og sprødt. Opbevar rugbrød i en plastpose et køligt og mørkt sted. Kan også fryses.

 

Energi pr. 100g: 841KJ/201Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 6,4 g.

Kulhydrat: 28,4 g.

Fedt: 4,9 g.