Alt røres grundigt sammen. Lad dejen hvile i 30 min. og rør den godt igennem igen. Kommes i smurt 1 liters form og glattes. Hæves tildækket 1-1,5 time et lunt sted. Sættes i forvarmet ovn på 220°C – skru ned til 180°C og bag i en ca. time. Vent! Og nyd, når brødet er helt koldt og sprødt. Opbevar rugbrød i en plastpose et køligt og mørkt sted. Kan også fryses. Energi pr. 100g: 841KJ/201Kcal. Næringsindhold pr. 100 g: Protein: 6,4 g. Kulhydrat: 28,4 g. Fedt: 4,9 g.
ENERGIFORDELING | NÆRINGSINDHOLD PR. 100G | |
---|---|---|
Fiber: | NaN g | |
Protein: | 0 % | NaN g |
Kulhydrat: | 0 % | NaN g |
Fedt: | 0 % | NaN g |
Alkohol: | 0 % | NaN g |