HjemOpskrifterSoftkerne rugbrød

Softkerne rugbrød

Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven

Ingredienser

Sådan gør du

Alt røres grundigt sammen. Lad dejen hvile i 30 min. og rør den godt igennem igen. Kommes i smurt 1 liters form og glattes. Hæves tildækket 1-1,5 time et lunt sted. Sættes i forvarmet ovn på 220°C – skru ned til 180°C og bag i en ca. time. Vent! Og nyd, når brødet er helt koldt og sprødt. Opbevar rugbrød i en plastpose et køligt og mørkt sted. Kan også fryses. Energi pr. 100g: 841KJ/201Kcal. Næringsindhold pr. 100 g: Protein: 6,4 g. Kulhydrat: 28,4 g. Fedt: 4,9 g.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
0 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
NaN kj / NaN kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: NaN g
Protein: 0 %NaN g
Kulhydrat: 0 %NaN g
Fedt: 0 %NaN g
Alkohol: 0 %NaN g
;