Til kagen:
Dejen laves lidt som almindelig brød: bland gæren op i lunken vand.
2.
Sat mel i en skål med salt og sukker og lav en lille hul i midten hvor du sætter din vand/gær blendning imens du drejer rundt med en spatel til det er jævn.
3.
Ælt dejen i hånden i 5-6 min., når den er jævn sat i en skål (metallisk hvis muligt) gerne ved siden af radiatoren, dæk til med en våd viskeklud og lad den hæve til den er dobbelt så stor (i ca. 1-2 timer).
4.
Imens vask druerne og pinsl en bageplade eller lasagnefad (ca. 20x30 cm stor) med lidt olivenolie.
5.
Tag en lille gryde og sat olie i + rosmarinduskerne uden top.
6.
Varm op i 3-4 min.
7.
Lav crèmen.
8.
Varm ovnen til 175 grader.
9.
Rul dejen ud, ca. 1 cm tyk og læg den på bageplade/lasagnefad.
10.
Dæk til med druerne, drys druesukker på og stænk med rosmarinolie.
11.
Læg kagen i midten af ovnen i 30 min. til sidst giv den 5 min. mere i bunden af ovnen.
12.
Til cremen:
Pisk alle ingredienser godt i en skål og lad den i køleskabet lige indtil servering.
13.
Kagen serveres lun eller kold med cremen til.
14.
Eventuelle tips:
Kagen smager bedst på selve dag den er blevet bagt, men du kan opbevare den et par dage i stanniol.
Gengivet med tilladelse fra Moderne Mama.