HjemOpskrifterSnobrød med marcipan

Snobrød med marcipan

Måltidstype:
Ikke angivet
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

2 personer
  • 25 g gær
  • 0.25 liter lunken vand
  • 0.25 pakke flydende bagemargarine
  • 1 tsk havsalt
  • 75 g bagemarcipan
  • 350 g hvedemel

Sådan gør du

  • 1.
    Rør gæren ud i lunken vand og tilsæt flydende margarine, salt, revet marcipan samt halvdelen af melet.

  • 2.
    Tilsæt resten af melet lidt ad gangen og ælt dejen godt igennem.

  • 3.
    Dæk skålen med et viskestykke og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. 1 time.

  • 4.
    Ælt dejen igennem, del den i 6-8 stykker, og tril hvert stykke til en lang pølse.

  • 5.
    Sno pølsen omkring en pind og hold den ind over gløderne fra et bål eller en varm grill.

  • 6.
    Bag i ca. 12 minutter eller til brødene er gennembagte og gyldne.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10317 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1242 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.8 g
Protein: 6.7 %4.9 g
Kulhydrat: 48.8 %35.6 g
Fedt: 44.5 %14.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;