Snobrød med marcipan

fork and spoon
Dessert
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

2 personer

¼ liter lunken vand
25 g gær
¼ dl flydende 
margarine eller olie
1 tsk. salt
75 g Original 
ODENSE Marcipan
350 g hvedemel

Sådan gør du

Rør gæren ud i lunken vand og tilsæt flydende margarine, salt, revet marcipan samt halvdelen af melet. Tilsæt resten af melet lidt ad gangen og ælt dejen godt igennem. Dæk skålen med et viskestykke og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. 1 time.

Ælt dejen igennem, del den i 6-8 stykker, og tril hvert stykke til en lang pølse. Sno pølsen omkring en pind og hold den ind over gløderne fra et bål eller en varm grill. Bag i ca. 12 minutter eller til brødene er gennembagte og gyldne.

 

Se trin-for-trin video