Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør – søn: lukket

 

Snegle med kartoffel og feta

60-90 min
4 personer

Ingredienser

Dej: 75 g smør

3 dl letmælk

1 spsk sukker

1 spsk groft salt

25 g gær

450-500 g hvedemel

 

Fyld:

300 g kolde, kogte kartofler

150 g feta

2 spsk hakket frisk rosmarin

1 æg til pensling  

Om råvarerne

Smelt smørret og bland det med lun mælk. Rør sukker og salt i. Lad det køle af, så det er fingervarmt og smulder gæren ud i dejen. Ælt melet i til du har en smidig dej.

Dæk dejen med et fugtigt klæde og lad den hæve i 1½ time til dobbelt størrelse.

Rul dejen ud til et stort rektangel. Mos kartoflerne meget groft og fordel over dejen. Smuldr feta over og drys med rosmarin. Rul dejen sammen til en pølse på den lange led. Skær den i 12 stykker.

Kom sneglene i en smurt muffinform og lad dem efterhæve i 45 min. Pensl med æg. Bag sneglene i 20-30 min. ved 200˚C. 

 

Energi pr. person: 1082KJ/259Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 7 g.

Kulhydrat: 34,3 g.

Fedt: 7,8 g.

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
Snegle med kartoffel og feta

Smelt smørret og bland det med lun mælk. Rør sukker og salt i. Lad det køle af, så det er fingervarmt og smulder gæren ud i dejen. Ælt melet i til du har en smidig dej.

Dæk dejen med et fugtigt klæde og lad den hæve i 1½ time til dobbelt størrelse.

Rul dejen ud til et stort rektangel. Mos kartoflerne meget groft og fordel over dejen. Smuldr feta over og drys med rosmarin. Rul dejen sammen til en pølse på den lange led. Skær den i 12 stykker.

Kom sneglene i en smurt muffinform og lad dem efterhæve i 45 min. Pensl med æg. Bag sneglene i 20-30 min. ved 200˚C. 

 

Energi pr. person: 1082KJ/259Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 7 g.

Kulhydrat: 34,3 g.

Fedt: 7,8 g.