Snegle med kartoffel og feta

fork and spoon
Brød og kager
clock
60-90 min
Snegle med kartoffel og feta
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

Dej: 75 g smør

3 dl letmælk

1 spsk sukker

1 spsk groft salt

25 g gær

450-500 g hvedemel

 

Fyld:

300 g kolde, kogte kartofler

150 g feta

2 spsk hakket frisk rosmarin

1 æg til pensling  

Sådan gør du

Smelt smørret og bland det med lun mælk. Rør sukker og salt i. Lad det køle af, så det er fingervarmt og smulder gæren ud i dejen. Ælt melet i til du har en smidig dej.

Dæk dejen med et fugtigt klæde og lad den hæve i 1½ time til dobbelt størrelse.

Rul dejen ud til et stort rektangel. Mos kartoflerne meget groft og fordel over dejen. Smuldr feta over og drys med rosmarin. Rul dejen sammen til en pølse på den lange led. Skær den i 12 stykker.

Kom sneglene i en smurt muffinform og lad dem efterhæve i 45 min. Pensl med æg. Bag sneglene i 20-30 min. ved 200˚C. 

 

Energi pr. person: 1082KJ/259Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 7 g.

Kulhydrat: 34,3 g.

Fedt: 7,8 g.