HjemOpskrifterSnegle med kartoffel og feta

Snegle med kartoffel og feta

Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
dej:
  • 75 g smør
  • 3 dl letmælk
  • 1 spsk sukker
  • 1 spsk groft salt
  • 25 g gær
  • 500 g hvedemel
fyld:
  • 300 g kogte kolde kartofler
  • 150 g Karolines Køkken® Klassisk Salatost i tern
  • 2 spsk hakket friske rosmarinblade
  • 1 æg til pensling

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Smelt smørret og bland det med lun mælk.

  • 2.
    Rør sukker og salt i.

  • 3.
    Lad det køle af, så det er fingervarmt og smulder gæren ud i dejen.

  • 4.
    Ælt melet i til du har en smidig dej.

  • 5.
    Dæk dejen med et fugtigt klæde og lad den hæve i 1½ time til dobbelt størrelse.

  • 6.
    Rul dejen ud til et stort rektangel.

  • 7.
    Mos kartoflerne meget groft og fordel over dejen.

  • 8.
    Smuldr feta over og drys med rosmarin.

  • 9.
    Rul dejen sammen til en pølse på den lange led.

  • 10.
    Skær den i 12 stykker.

  • 11.
    Kom sneglene i en smurt muffinform og lad dem efterhæve i 45 min.

  • 12.
    Pensl med æg.

  • 13.
    Bag sneglene i 20-30 min. ved 200˚C.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
13392 kj / 3201 kcal
Næringsindhold pr. 100g
933 kj / 223 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.7 g
Protein: 12.6 %6.9 g
Kulhydrat: 56.2 %30.9 g
Fedt: 31.2 %7.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;