
Bland bærene med sukker og læg dem i et ovnfast fad.
Lav derefter smuldredejen: Bland havregryn, sukker, hvedemel, vaniljesukker og salt. Tilsæt derefter plantemargarine, vand og hakkede mandler. Bland det hele godt og brug gerne fingrene.
Fordel smuldredejen ud over bærene og sæt fadet i ovnen ved 200 ºC almindelig ovn i cirka 35 minutter.
Smuldredejskagen smager godt både varm og kold og serveres eksempelvis med sojaflødeskum eller vaniljeis.
Tip: Det er også rigtig lækkert at tilsætte marcipan til sin smuldredejskage. Skær 100 g marcipan i grove stykker og læg dem iblandt bærene, før smuldredejen fordeles ovenpå.
Energi pr. person: 701 Kj / 2935 kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 4,1 g.
Kulhydrat: 34,1 g.
Fedt: 10,0 g.