Smuldredejskage med bær - vegansk fra Mia Sommer

30-60 min

Ingredienser

600 g frosne blandede bær
4 spsk. sukker

Smuldredej:
150 g havregryn
150 g sukker
3 spsk. hvedemel
2 tsk. vaniljesukker
½ tsk. salt
100 g plantemargarine
2 spsk. vand
75 g mandler, hakkede 

Bland bærene med sukker og læg dem i et ovnfast fad.

Lav derefter smuldredejen: Bland havregryn, sukker, hvedemel, vaniljesukker og salt. Tilsæt derefter plantemargarine, vand og hakkede mandler. Bland det hele godt og brug gerne fingrene.

Fordel smuldredejen ud over bærene og sæt fadet i ovnen ved 200 ºC almindelig ovn i cirka 35 minutter.

Smuldredejskagen smager godt både varm og kold og serveres eksempelvis med sojaflødeskum eller vaniljeis.

 

Tip: Det er også rigtig lækkert at tilsætte marcipan til sin smuldredejskage. Skær 100 g marcipan i grove stykker og læg dem iblandt bærene, før smuldredejen fordeles ovenpå.

Energi pr. person: 701 Kj / 2935 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 4,1  g.
Kulhydrat: 34,1 g.

Fedt: 10,0 g. 

 

Bland bærene med sukker og læg dem i et ovnfast fad.

Lav derefter smuldredejen: Bland havregryn, sukker, hvedemel, vaniljesukker og salt. Tilsæt derefter plantemargarine, vand og hakkede mandler. Bland det hele godt og brug gerne fingrene.

Fordel smuldredejen ud over bærene og sæt fadet i ovnen ved 200 ºC almindelig ovn i cirka 35 minutter.

Smuldredejskagen smager godt både varm og kold og serveres eksempelvis med sojaflødeskum eller vaniljeis.

 

Tip: Det er også rigtig lækkert at tilsætte marcipan til sin smuldredejskage. Skær 100 g marcipan i grove stykker og læg dem iblandt bærene, før smuldredejen fordeles ovenpå.

Energi pr. person: 701 Kj / 2935 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 4,1  g.
Kulhydrat: 34,1 g.

Fedt: 10,0 g. 

 

LÆS TILBUDSAVISEN