Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Magasinet SPISETID
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Julen
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Smørstegt torsk med blomkålssalat og nektariner
Smørstegt torsk med blomkålssalat og nektariner
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
50 g smør til stegning
800 g frisk torsk
salt & sort peber
2 stilke frisk timian
blomkåls salat
500 g blomkål
revet skal og saft af 1 citron (usprøjtet) (40 g saft)
25 g bredbladet persille
50 g ristede mandler
40 g olivenolie
nektarin i både
salt & sort peber
800 g kartofler
olivenolie
fint salt
Sådan gør du
1.
Skær fisken i 4 passende stykker.
2.
Krydr med salt inden stegning.
3.
Lad den gerne stå med salt i 30 min.
4.
Lav store buketter blomkål og skylles godt.
5.
Hak mandler og bredbladet persille groft.
6.
Blend blomkål i en foodprocessor til den er findelt med citronskal og saft.
7.
Kom mandler og hakket persille i blandingen.
8.
Kom blomkål salaten i en serveringsskål og vend oliven olie i og nektariner i både, smages til med salt og peber.
9.
Kog kartofler til de er møre og hold dem varme i gryden indtil servering.
10.
Varm en pande op med smør til smørret bruser.
11.
Steg de 4 stykker torsk på den side hvor skindet har siddet i ca. 5 min. ved medium varme.
12.
Torsken skal ikke vendes, og steger færdig til fisken er hvid og fast i kødet.
13.
Pynt med friske timian kviste og krydr med frisk kværnet peber.
14.
Server stegt torsk med blomkåls salaten og nye kartofler vendt med lidt oliven olie og salt.
Fisk og skaldyr
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9982 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
416 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.7 g
Protein:
31.5 %
7.7 g
Kulhydrat:
25.8 %
6.3 g
Fedt:
42.7 %
4.8 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;