Smørristet rugbrød og æggesalat med grønkål, råmarinerede rødbeder og skinke

fork and spoon
Forret
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

150 g rødbeder
1 tsk hvidvinseddike
Salt og peber
150 g grønkål
4 hårdkogte æg
2 spsk olivenolie
4 skiver kernerugbrød
1 spsk smør
100 g røget skinke i skiver

Sådan gør du

Skræl rødbederne og skær dem i meget tynde strimler eller riv dem groft. Vend dem med hvidvinseddike samt lidt salt og peber. Rib grønkålen og hak den fint. Hak æggene og bland med grønkål og olivenolie. Smag til med salt og peber. Smør rugbrødskiverne på begge sider med smør og rist dem sprøde på begge sider på en pande. Anret ægge-salaten på rugbrødene og top med skinke og marinerede rødbeder.

Energi pr. person: 1501KJ/359Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,3 g.
Kulhydrat: 13,6 g.
Fedt: 8,9 g.