HjemOpskrifterSmå kartoffelpandekager med creme fraiche og tomatsalsa

Små kartoffelpandekager med creme fraiche og tomatsalsa

Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 2 æg
  • 250 g kogte, skrællede kartofler
  • 1 lille løg
  • 75 g hvedemel
  • 1 tsk groft salt
  • smør til stegning
  • 200 g tomater
  • 1 bundt purløg
  • 2 tsk hvidvinseddike
  • 2 spsk sød chilisauce
  • salt og friskkværnet peber
  • 100 g creme fraiche 18%

Sådan gør du

  • 1.
    Mos kartoflerne groft og bland med æggene.

  • 2.
    Riv løget groft og kom i sammen med hvedemel og salt.

  • 3.
    Steg små, tykke pandekager i en pande med smør.

  • 4.
    De skal stege 3-4 minutter pr. side ved middel varme.

  • 5.
    Skær tomaterne i små tern og hak purløget.

  • 6.
    Bland begge dele med hvidvinseddike og sød chilisauce og smag til med salt og peber.

  • 7.
    Spis pandekagerne med cremefraiche og tomatsalsa.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3750 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
422 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.5 g
Protein: 13.4 %3.3 g
Kulhydrat: 58.8 %14.6 g
Fedt: 27.8 %3.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;