Små kartoffelpandekager med creme fraiche og tomatsalsa

fork and spoon
Snacks
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

250 g kogte, skrællede kartofler
2 æg
1 lille løg
75 g hvedemel
1 tsk groft salt
Smør til stegning
200 g tomater
1 lille bundt purløg
2 tsk. hvidvinseddike
2 spsk. sød chilisauce
Salt og peber
100 g cremefraiche 18%

Sådan gør du

Mos kartoflerne groft og bland med æggene.
Riv løget groft og kom i sammen med hvedemel og salt. Steg små, tykke pandekager i en pande med smør. De skal stege 3-4 minutter pr. side ved middel varme.
Skær tomaterne i små tern og hak purløget. Bland begge dele med hvidvinseddike og sød chilisauce og smag til med salt og peber. Spis pandekagerne med cremefraiche og tomatsalsa.

Energi pr. person:
1178 kJ (281 kcal)

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 3,9 g
Kulhydrat: 14,9 g
Fedt: 6 g