Små juletærter med frugt og chokolade

fork and spoon
Brød og kager
clock
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

2 personer

Tærtedej 125 g AMA Bagning 225 g hvedemel 75 g sukker 1 lille æg AMA Bagespray Fyld 50 g AMA Bagning 100 g brun farin 2 æg 1 stort groftrevet æbler 100 g nødder og mandler 125 g tørrede dadler og figner 150 g mørk chokolade Evt. revet skal fra 1 økologisk appelsin Små tærteforme på 10 cm i diameter

Sådan gør du

Bland hvedemel og sukker og smuldr margarinen i blandingen. 
Saml hurtigt dejen med æg, ælt den let og læg den i køleskabet i 30 min.
Rul dejen ud så den er ca. 3 mm tyk og udstik dejen med et glas eller en udstikkerform der passer til dine tærteforme. 
Læg dem i de små tærteforme sprayet med AMA Bagespray.
Bring AMA Bagning og brun farin i kog i en gryde og lad det simre til farinen er opløst.
Afkøl til massen er lun og pisk æggene i blandingen.
Tilsæt revet æble, hakkede nødder og mandler samt tørret frugt skåret i små tern 
Fordel blandingen i tærteformene og bag dem nederst i ovnen ved 200°C (alm. ovnvarme)  i ca. 25 min. 
Afkøl og overtræk med smeltet chokolade. 
 
Tip. Har du ikke små tærteforme, kan du fylde smurte muffinforme halvt op med tærtedej.
 
Fryseegnet