Bland hvedemel og sukker og smuldr margarinen i blandingen.
2.
Saml hurtigt dejen med æg, ælt den let og læg den i køleskabet i 30 min.
3.
Rul dejen ud så den er ca. 3 mm tyk og udstik dejen med et glas eller en udstikkerform der passer til dine tærteforme.
4.
Læg dem i de små tærteforme sprayet med AMA Bagespray.
5.
Bring AMA Bagning og brun farin i kog i en gryde og lad det simre til farinen er opløst.
6.
Afkøl til massen er lun og pisk æggene i blandingen.
7.
Tilsæt revet æble, hakkede nødder og mandler samt tørret frugt skåret i små tern
Fordel blandingen i tærteformene og bag dem nederst i ovnen ved 200°C (alm. ovnvarme) i ca. 25 min.
8.
Afkøl og overtræk med smeltet chokolade.
9.
Tip. Har du ikke små tærteforme, kan du fylde smurte muffinforme halvt op med tærtedej.