Små indbagte isdesserter

fork and spoon
Dessert
clock
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

700 ml vaniljeis
2 lagkagebunde
4 spsk. jordbærsyltetøj
6 past. æggehvider
150 g flormelis
400 g friske jordbær
25 g mandler

Sådan gør du

Pisk æggehviderne stive og si flormelis i.
Pisk igen til en marengsmasse.
Stik 4 cirkler af de 2 bunde, og sæt dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Skær isen ud i 4 og form dem lidt så det passer på bundene. Der SKAL være mindst 1 cm bund rundt om isen. Læg 1 spsk. jordbærsyltetøj på hver is.
Beklæd isen med marengsmassen. Det er vigtigt at marengsmassen dækker alt isen og lagkagebundene.

Bag isen i en varmluftovn ved max. varmegrader i 4-5 minutter, indtil den er brun på toppen.

Server isen anrettet med friske jordbær.
Rist evt. lidt mandler på en tør pande og drys ovenpå.