HjemOpskrifterSliders med torpedorejer og avocadocoleslaw

Sliders med torpedorejer og avocadocoleslaw

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 12 torpedo rejer
  • 200 g hvidkål
  • 150 g gulerødder
  • 2 avocadoer
  • friskpresset limesaft
  • groft salt
  • 1 håndfuld frisk koriander
  • 1 rød chilipeber
  • 4 spsk mayonnaise
  • 12 sliders

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Lun rejerne i ovnen, 10 min. ved 220°C.

  • 2.
    Snit hvidkål fint og bland med groftrevet gulerod.

  • 3.
    Skær avocado i tern og vend med kål og gulerødder samt limesaft.

  • 4.
    Smag til med salt.

  • 5.
    Server rejer og coleslaw i lune sliderboller med mayonnaise og drys af koriander og chili.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8788 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
730 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.7 g
Protein: 9.9 %4.3 g
Kulhydrat: 44.1 %19.0 g
Fedt: 46 %9.1 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;