Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Baby
Vin til maden
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Ferieaktiviteter
Fødselsdag
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Sliders med torpedorejer og avocadocoleslaw
Sliders med torpedorejer og avocadocoleslaw
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
12 torpedo rejer
200 g hvidkål
150 g gulerødder
2 avocadoer
friskpresset limesaft
groft salt
1 håndfuld frisk koriander
1 rød chilipeber
4 spsk mayonnaise
12 sliders
SÅDAN GØR DU
1.
Lun rejerne i ovnen, 10 min. ved 220°C.
2.
Snit hvidkål fint og bland med groftrevet gulerod.
3.
Skær avocado i tern og vend med kål og gulerødder samt limesaft.
4.
Smag til med salt.
5.
Server rejer og coleslaw i lune sliderboller med mayonnaise og drys af koriander og chili.
Fisk og skaldyr
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8788 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
730 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.7 g
Protein:
9.9 %
4.3 g
Kulhydrat:
44.1 %
19.0 g
Fedt:
46 %
9.1 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;