Sliders med torpedorejer og avocadocoleslaw

fork and spoon
Frokost
clock
0-30 min
Sliders med torpedorejer og avocadocoleslaw
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

12 torpedorejer 

200 g hvidkål 

150 g gulerødder 

2 avocadoer 

Saft fra 1 lime 

Salt  

1 håndfuld frisk koriander 

1 rød chili 

4 spsk mayonnaise 

12 sliderboller

Sådan gør du

Lun rejerne i ovnen, 10 min. ved 220°C. Snit hvidkål fint og bland med groftrevet gulerod. Skær avocado i tern og vend med kål og gulerødder samt limesaft. Smag til med salt. Server rejer og coleslaw i lune sliderboller med mayonnaise og drys af koriander og chili.

 

Energi pr. person: 872KJ/208Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g.: 

Protein: 4,7 g.

Kulhydrat: 21 g.

Fedt: 11 g.