Sliders med pulled pork og frisk salsa

fork and spoon
Frokost
clock
0-30 min
Sliders med pulled pork og frisk salsa
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

500 g svinenakkefilet

1 spsk olivenolie

2 tsk paprika

1 tsk groft salt

2 tsk dijonsennep

1 dl bbq sauce

2 dl vand

 

Salsa:

250 g cherrytomater

2 spsk syltede jalapenos

½ rødløg

2 spsk hvidvinseddike

2 tsk rørsukker

1 tsk korianderfrø

1 spsk olivenolie

Salt og sort peber

12 sliderboller

Salatblade

Sådan gør du

Skær kødet i grove tern og brun det på alle sider i olivenolie i en varm pande. Bland kødet med begge slags paprika, 1 tsk groft salt, sennep, bbq sauce og vand og kom det i en stegeso eller en gryde med låg, som kan tåle at komme i ovnen. Steg kødet i ovnen ved 180°C i 2 timer. Tjek undervejs om der er væske nok. Tilsæt mere vand, hvis gryden er tør i bunden.  Brug to gafler til at trevle kødet. Dette kan alt sammen gøres dagen før. 

Til salsa skæres tomaterne i skiver og blandes med hakket jalapeno, finsnittet rødløg, hvidvinseddike, rørsukker, knuste korianderfrø og olivenolie. Smag til med salt og peber. Server i lune sliderboller med salatblade.

 

Energi pr. stk.: KJ750/179Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 

Protein: 8,2 g.

Kulhydrat: 15,4 g.

Fedt: 5,9 g.