HjemOpskrifterSliders med pulled pork og frisk salsa

Sliders med pulled pork og frisk salsa

Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 grisenakkefilet
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 tsk paprika
  • 1 tsk groft salt
  • 2 tsk dijonsennep
  • 1 dl barbecuesauce
  • 2 dl vand
Salsa:
  • 250 g cherrytomater
  • 2 spsk syltede jalapenos
  • 0.5 rødløg
  • 2 spsk hvidvinseddike
  • 2 tsk rørsukker
  • 1 tsk korianderfrø
  • 1 spsk olivenolie
  • salt & sort peber
  • 12 sliders
  • salatblad

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skær kødet i grove tern og brun det på alle sider i olivenolie i en varm pande.

  • 2.
    Bland kødet med begge slags paprika, 1 tsk groft salt, sennep, bbq sauce og vand og kom det i en stegeso eller en gryde med låg, som kan tåle at komme i ovnen.

  • 3.
    Steg kødet i ovnen ved 180°C i 2 timer.

  • 4.
    Tjek undervejs om der er væske nok.

  • 5.
    Tilsæt mere vand, hvis gryden er tør i bunden.

  • 6.
    Brug to gafler til at trevle kødet.

  • 7.
    Dette kan alt sammen gøres dagen før.

  • 8.
    Til salsa skæres tomaterne i skiver og blandes med hakket jalapeno, finsnittet rødløg, hvidvinseddike, rørsukker, knuste korianderfrø og olivenolie.

  • 9.
    Smag til med salt og peber.

  • 10.
    Server i lune sliderboller med salatblade.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5445 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
542 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.8 g
Protein: 9.8 %3.1 g
Kulhydrat: 62.8 %20.0 g
Fedt: 27.4 %4.0 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;