4 personer
500 g hakket oksekød 3-7%
Salt og peber
125 g bacon i skiver
1 spsk smør
75 g Primadonna ost (eller anden hård, nøddeagtig ost)
Cole slaw
½ spidskål
1 gulerod
150g creme fraiche 9%
1 spsk sød sennep
Salt og peber
2 spsk hakket persille
8 sliderboller
Del kødet i 8 dele og form dem til små bøffer. Krydr på begge sider med salt og peber. Pak en skive bacon omkring hver bøf. Steg bøfferne i smør, ca. 6 min pr. side. Skær ost i skiver og fordel den over bøfferne, så den kan smelte.
Snit kålen fint og riv guleroden groft. Rør en dressing sammen af creme fraiche, sennep, salt og peber. Vend kål og gulerødder sammen med dressingen og hakket persille. Varm sliderbollerne efter pakkens anvisning og læg dem sammen om bøffer og cole slaw.
Energi pr. person: 2958KJ/707Kcal
Næringsindhold pr. 100 g
Protein: 12g
Kulhydrat: 13g
Fedt: 11g