Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Grillbuffet
Mad til Pinsefrokost
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Baby
Vin til maden
Mejeri i MENY
Hjem
Opskrifter
Skinkewok med svampe, kål og ingefær
Skinkewok med svampe, kål og ingefær
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
400 g skinke- eller wokstrimler
marinade:
1.5 dl sojasauce
2.5 dl hønsebouillon
6 tsk (3 spsk) japansk riseddike
1 spsk Maizena majsstivelse
3 spsk finthakket frisk ingefær
friskkværnet peber
300 g vilde ris, fuldkornsris eller quinoa for ekstra sundhed
grøntsager:
1 spsk olivenolie
2 hakket fed hvidløg
200 g portobello svampe skåret i skiver
100 g champignoner skåret i skiver
150 g renset og groft hakket grønkål
150 g gule peberfrugter skåret i skiver
4 (ca. 100 g) forårsløg skåret i skiver
evt. friskhakket rød chilipeber
Sådan gør du
1.
Pisk alle ingredienserne til marinaden sammen.
2.
Hæld marinaden i en plasticpose sammen med skinkekødet og lad det trække i minimum 30 minutter.
3.
Kog ris eller quinoa efter anvisning på pakken.
4.
Varm olivenolie i en stor wokgryde.
5.
Tag kødet op af marinaden og gem marinaden.
6.
Sauter kødet sammen med hvidløg i gryden i ca. 2-3 minutter eller til kødet er brunet.
7.
Tag kødet op med en hulske og sæt det til side.
8.
Tilsæt svampe, kål, peberfrugt og marinade til gryden og rør rundt.
9.
Kog i ca. 3-4 minutter eller til kålen er ”faldet” sammen.
10.
Tilsæt kødet, vend det rundt med grønsagerne og servér retten drysset med forårsløg og fuldkornsris ved siden af.
Fjerkræ
Wokret
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7838 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
422 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.9 g
Protein:
34.7 %
8.6 g
Kulhydrat:
52.6 %
13.1 g
Fedt:
12.7 %
1.4 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;