Skindstegt Kulmule med nektarinsalat

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer


800 g Kulmule med skind

Olie til stegning

Salt og peber



Salat:

¼ spidskål i tynde strimler

3 stk. nektariner i både

100 g Karolines klassiske salatost i tern

75 g saltmandler, hakkede

Kværnet peber

3 spsk. lys balsamico

½ dl olivenolie



Tilbehør:

Kogte kartofler med koldt smør

Sådan gør du

Del kulmulen i 4 stykker. Varm olien op på en pande. Dup kulmuleskindet med køkkenrulle og steg på skindsiden til skindet er sprødt i ca. 4 min, vend fisken og steg videre i 3 min., krydr med salt og peber.

Bland spidskål med nektariner, salatosttern, mandler, kværnet peber, lys balsamico og olivenolie.
Servér med kogte kartofler og koldt smør.