Skaftkoteletter med teriyakistegt blomkål og forårsløg

0-30 min

Ingredienser

1 blomkål

1 dl Santa Maria woksauce med teriyaki og sesamolie

2 bdt forårsløg
2 spsk sesamfrø

4 skaftkoteletter

1 spsk solsikkeolie

1 dl sød chilisauce/Santa Maria Pad thai wok sauce

Skær blomkålen i små buketter eller tynde skiver og vend med teriyakisauce. Fordel det i et ovnfast fad og steg i ovnen i 15 min. ved 200°C. Skær forårsløg i stykker på 5 cm. Efter de 15 min. kommes forårsløg i fadet med blomkål. Vend det sammen med blomkålen og drys med sesamfrø. Steg videre i ovnen i 10 min. Varm olien i en pande og steg koteletterne i 6 min pr side. Kom chilisauce i panden til sidst. Vend koteletterne i saucen og server med de ovnstegte grøntsager og evt. ris. 

 

Energi pr. person: 1356KJ/324Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g.:

Protein: 7,1g.

Kulhydrat: 7,3 g.

Fedt: 4 g.

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
Skaftkoteletter med teriyakistegt blomkål og forårsløg

Skær blomkålen i små buketter eller tynde skiver og vend med teriyakisauce. Fordel det i et ovnfast fad og steg i ovnen i 15 min. ved 200°C. Skær forårsløg i stykker på 5 cm. Efter de 15 min. kommes forårsløg i fadet med blomkål. Vend det sammen med blomkålen og drys med sesamfrø. Steg videre i ovnen i 10 min. Varm olien i en pande og steg koteletterne i 6 min pr side. Kom chilisauce i panden til sidst. Vend koteletterne i saucen og server med de ovnstegte grøntsager og evt. ris. 

 

Energi pr. person: 1356KJ/324Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g.:

Protein: 7,1g.

Kulhydrat: 7,3 g.

Fedt: 4 g.