Skaftkoteletter med teriyakistegt blomkål og forårsløg

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Skaftkoteletter
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 blomkål

1 dl Santa Maria woksauce med teriyaki og sesamolie

2 bdt forårsløg
2 spsk sesamfrø

4 skaftkoteletter

1 spsk solsikkeolie

1 dl sød chilisauce/Santa Maria Pad thai wok sauce

Sådan gør du

Skær blomkålen i små buketter eller tynde skiver og vend med teriyakisauce. Fordel det i et ovnfast fad og steg i ovnen i 15 min. ved 200°C. Skær forårsløg i stykker på 5 cm. Efter de 15 min. kommes forårsløg i fadet med blomkål. Vend det sammen med blomkålen og drys med sesamfrø. Steg videre i ovnen i 10 min. Varm olien i en pande og steg koteletterne i 6 min pr side. Kom chilisauce i panden til sidst. Vend koteletterne i saucen og server med de ovnstegte grøntsager og evt. ris. 

 

Energi pr. person: 1356KJ/324Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g.:
Protein: 7,1g.
Kulhydrat: 7,3 g.
Fedt: 4 g.