HjemOpskrifterSkaftkoteletter med teriyakistegt blomkål og forårsløg

Skaftkoteletter med teriyakistegt blomkål og forårsløg

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 blomkål
  • 1 dl teriyakisauce
  • 2 bundter forårsløg
  • 2 spsk sesamfrø
  • 4 skaftkotelet
  • 1 spsk solsikkeolie
  • 1 dl sød chilisauce

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skær blomkålen i små buketter eller tynde skiver og vend med teriyakisauce.

  • 2.
    Fordel det i et ovnfast fad og steg i ovnen i 15 min. ved 200°C.

  • 3.
    Skær forårsløg i stykker på 5 cm.

  • 4.
    Efter de 15 min. kommes forårsløg i fadet med blomkål.

  • 5.
    Vend det sammen med blomkålen og drys med sesamfrø.

  • 6.
    Steg videre i ovnen i 10 min.

  • 7.
    Varm olien i en pande og steg koteletterne i 6 min pr side.

  • 8.
    Kom chilisauce i panden til sidst.

  • 9.
    Vend koteletterne i saucen og server med de ovnstegte grøntsager og evt. ris.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4817 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
356 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.5 g
Protein: 38.7 %8.1 g
Kulhydrat: 35 %7.3 g
Fedt: 26.3 %2.5 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;