Smag på verden
Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Skaftkoteletter med grillede majskolber og mangosalsa

Bedømmelse (5)
0-30 min
4 personer

Ingredienser

4 stk skaftkoteletter

1 tsk salt

1 tsk sriracha sauce

2 spsk neutral olie

 

Grillede majskolber:

4 stk hele majskolber med blade

1 dl creme fraiche 18 %

½ tsk røget paprika

½ tsk tørrede chiliflager

1 dl frisk hakket koriander

 

Mangosalsa:

1 mango

1 rød peber

1 lille rødløg

½ frisk rød chili

1 dl hakket koriander

1 lime

1 spsk flydende honning

 

Pynt: 1 lime i både

Om råvarerne

Varm en grill op til direkte varme. Lad skaftkoteletterne få stuetemperatur, inden de grilles. Imens blandes salt, sriracha sauce og neutral olie sammen. Pensl skaftkoteletterne med blandingen. Skær mango og rød peber i små tern, og skær rødløg og chili i tern. Bland det sammen med hakket koriander, og smag til med saften fra 1 lime og flydende honning. Stil mangosalsaen på køl i en skål.

Træk majsbladene op over majskolben, og bind dem sammen med en strimmel majsblad eller bomuldssnor. Fjern de små fimrehår på majskolben. Grill majskolberne på grillen ved direkte varme i ca. 10 minutter, til de er møre. Vend dem undervejs. Grill herefter skaftkoteletterne på hver side og på fedtkanten i 6 minutter i alt.

Smør de grillede majskolber med creme fraiche lige inden servering, og drys med røget paprika, chiliflager og masser af frisk koriander. Anret grillede skaftkoteletter med grillede majskolber og mangosalsa.

 

Energi pr. person: 2309 kJ/550 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,0 g
Fedt: 5,5 g
Kulhydrat: 8,5 g

Skaftkoteletter med grillede majskolber og mangosalsa

Varm en grill op til direkte varme. Lad skaftkoteletterne få stuetemperatur, inden de grilles. Imens blandes salt, sriracha sauce og neutral olie sammen. Pensl skaftkoteletterne med blandingen. Skær mango og rød peber i små tern, og skær rødløg og chili i tern. Bland det sammen med hakket koriander, og smag til med saften fra 1 lime og flydende honning. Stil mangosalsaen på køl i en skål.

Træk majsbladene op over majskolben, og bind dem sammen med en strimmel majsblad eller bomuldssnor. Fjern de små fimrehår på majskolben. Grill majskolberne på grillen ved direkte varme i ca. 10 minutter, til de er møre. Vend dem undervejs. Grill herefter skaftkoteletterne på hver side og på fedtkanten i 6 minutter i alt.

Smør de grillede majskolber med creme fraiche lige inden servering, og drys med røget paprika, chiliflager og masser af frisk koriander. Anret grillede skaftkoteletter med grillede majskolber og mangosalsa.

 

Energi pr. person: 2309 kJ/550 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,0 g
Fedt: 5,5 g
Kulhydrat: 8,5 g