Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mortens aften and
Nytårsmenu
Julefrokost
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Fødselsdags-opskrifter
Julekager og konfekt
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Skaftkoteletter med grillede majskolber og mangosalsa
Skaftkoteletter med grillede majskolber og mangosalsa
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
4 skaftkotelet
1 tsk salt
1 tsk tabascosauce
2 spsk smagsneutral olie
grillede majskolber:
4 majskolber med blade
1 dl creme fraiche 18%
½ tsk røget paprika
½ tsk tørrede chiliflager
2 dl hakket friske korianderblade
mangosalsa:
1 mangofrugt
1 rød peberfrugt
1 lille rødløg
½ frisk rød chilipeber
2 dl hakket friske korianderblade
2 limefrugter i både
1 spsk flydende honning
pynt:
2 limefrugter i både
SÅDAN GØR DU
1.
Varm en grill op til direkte varme.
2.
Lad skaftkoteletterne få stuetemperatur, inden de grilles.
3.
Imens blandes salt, sriracha sauce og neutral olie sammen.
4.
Pensl skaftkoteletterne med blandingen.
5.
Skær mango og rød peber i små tern, og skær rødløg og chili i tern.
6.
Bland det sammen med hakket koriander, og smag til med saften fra 1 lime og flydende honning.
7.
Stil mangosalsaen på køl i en skål.
8.
Træk majsbladene op over majskolben, og bind dem sammen med en strimmel majsblad eller bomuldssnor.
9.
Fjern de små fimrehår på majskolben.
10.
Grill majskolberne på grillen ved direkte varme i ca. 10 minutter, til de er møre.
11.
Vend dem undervejs.
12.
Grill herefter skaftkoteletterne på hver side og på fedtkanten i 6 minutter i alt.
13.
Smør de grillede majskolber med creme fraiche lige inden servering, og drys med røget paprika, chiliflager og masser af frisk koriander.
14.
Anret grillede skaftkoteletter med grillede majskolber og mangosalsa.
Grøntsager
Svin
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8819 kj / 2108 kcal
Næringsindhold pr. 100g
390 kj / 93 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.9 g
Protein:
26.1 %
6.0 g
Kulhydrat:
43.5 %
10.0 g
Fedt:
30.4 %
3.2 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;