Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Baby
Vin til maden
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Julen
Nytårsfesten
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Fødselsdag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Skaftkoteletter i fad med champignon, timian og citron
Skaftkoteletter i fad med champignon, timian og citron
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
15 g smør
4 skaftkotelet
1 spsk olie
salt og sort peber
tilbehør:
300 g blandede champignoner
20 g smør
1 spsk olie
1 tsk paprika
2 dl grøntsagsbouillon
3 dl fløde
0.5 dl friske timianblade - BRUG "frisk timian"
groft salt
friskkværnet peber
2 spsk friskpresset citronsaft
200 g porrer
kogte ris
pynt: frisk timian
SÅDAN GØR DU
1.
Klargør champignoner ved at børste eventuelle jordrester væk med en pensel.
2.
De kan også skylles hurtigt i koldt vand og derefter afdryppe på et stykke køkkenrulle.
3.
Skær champignoner i mindre stykker.
4.
Varm en pande op med smør og olie.
5.
Steg skaftkoteletter i ca. 4 minutter på begge sider.
6.
Krydr med salt og peber.
7.
Kom koteletter på en tallerken og dæk dem til med folie.
8.
Kom smør, olie og paprika på panden.
9.
Tilsæt champignoner og rist dem, til de er gyldne.
10.
Kom grønsagsbouillon ved og lad det koge i 5 minutter.
11.
Hæld fløde ved og lad det koge videre i 5 minutter.
12.
Smag til med timian, salt, friskkværnet peber og citronsaft.
13.
Snit porrer fint, skyl dem og slyng dem herefter.
14.
Kom skaftkoteletter tilbage i sauterpanden, drys med fintsnittede porrer, pynt med timian og servér med kogte ris.
Grøntsager
Svin
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4552 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
303 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.9 g
Protein:
37.6 %
6.7 g
Kulhydrat:
7.8 %
1.4 g
Fedt:
54.6 %
4.5 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;