4 personer
Marinade:
2 spsk. dijonsennep
2 spsk. honning
2 spsk. olivenolie
1 spsk. hakket rosmarin
Salt og sort peber
4 skaftkoteletter
2 squash
1 + 1 spsk. olivenolie
1 skive daggammelt hvedebrød
1 fed hvidløg
1 lille håndfuld persille
Salt og sort peber
Rør ingredienserne til marinaden sammen, og pensl det på kødet. Grill koteletterne ca. 6-8 min. pr. side. Skær squash i tykke skiver på langs. Pensl med 1 spsk. af olivenolien, og grill dem 2 min. pr. side. Kom brødet i en foodprocessor sammen med hvidløg og persille. Blend det til en grov rasp, og steg det sprødt i resten af olien i en pande. Krydr med salt og peber, og drys det over de grillede squash.
Energi pr. person: 2311KJ/552Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 11,9 g.
Kulhydrat: 6,4 g.
Fedt: 7,2 g.