HjemOpskrifterSkaftkoteletter med dijon-honningmarinade og grillede squash med hvidløgsbrødkrummer

Skaftkoteletter med dijon-honningmarinade og grillede squash med hvidløgsbrødkrummer

Måltidstype:
Hovedret
Arbejdstid:
30-60 min
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
Marinade
  • 2 spsk dijonsennep
  • 2 spsk honning
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 spsk hakket frisk rosmarin
  • salt og sort peber
  • 4 skaftkotelet
  • 2 grønne squash
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 skive daggammelt hvedebrød
  • 1 fed hvidløg
  • 1 bundt kruspersille
  • salt og sort peber

Sådan gør du

  • 1.
    Rør ingredienserne til marinaden sammen, og pensl det på kødet.

  • 2.
    Grill koteletterne ca. 6-8 min. pr. side.

  • 3.
    Skær squash i tykke skiver på langs.

  • 4.
    Pensl med 1 spsk. af olivenolien, og grill dem 2 min. pr. side.

  • 5.
    Kom brødet i en foodprocessor sammen med hvidløg og persille.

  • 6.
    Blend det til en grov rasp, og steg det sprødt i resten af olien i en pande.

  • 7.
    Krydr med salt og peber, og drys det over de grillede squash.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5179 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
833 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.7 g
Protein: 31.7 %15.5 g
Kulhydrat: 21.8 %10.7 g
Fedt: 46.5 %10.5 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;