Skaftkoteletter med dijon-honningmarinade og grillede squash med hvidløgsbrødkrummer

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Skaftkoteletter med dijon-honningmarinade og grillede squash med hvidløgsbrødkrummer
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

Marinade:

2 spsk. dijonsennep

2 spsk. honning

2 spsk. olivenolie

1 spsk. hakket rosmarin

Salt og sort peber

4 skaftkoteletter

2 squash

1 + 1 spsk. olivenolie

1 skive daggammelt hvedebrød

1 fed hvidløg

1 lille håndfuld persille

Salt og sort peber

Sådan gør du

Rør ingredienserne til marinaden sammen, og pensl det på kødet.  Grill koteletterne ca. 6-8 min. pr. side. Skær squash i tykke skiver på langs. Pensl med 1 spsk. af olivenolien, og grill dem 2 min. pr. side. Kom brødet i en foodprocessor sammen med hvidløg og persille. Blend det til en grov rasp, og steg det sprødt i resten af  olien i en pande.  Krydr med salt og peber, og drys det over de grillede squash.

 

Energi pr. person: 2311KJ/552Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 11,9 g. 
Kulhydrat: 6,4 g. 
Fedt: 7,2 g.