HjemOpskrifterSkaftkoteletter med cremet sennepssauce og spinat

Skaftkoteletter med cremet sennepssauce og spinat

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 skaftkotelet
  • salt og sort peber
  • 1 spsk smør
  • 1 løg
  • 1 æble
  • 4 timianblade
  • 1 glas hvidvin
  • 4 spsk dijonsennep
  • 2 spsk grov sennep
  • 1.5 dl Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
  • 200 g frisk hel spinat

Sådan gør du

  • 1.
    Krydr koteletterne med salt og peber og brun dem godt på begge sider i smør i en pande.

  • 2.
    Tag dem op af panden.

  • 3.
    Skær løg og æble i tern og kom på panden sammen med timian.

  • 4.
    Steg et par minutter, til løgene begynder at tage farve.

  • 5.
    Tilsæt hvidvin og begge slags sennep og læg kødet tilbage på panden.

  • 6.
    Lad det simre i 10 min.

  • 7.
    Vend så koteletterne, tilsæt fløde og spinat i og lad det simre færdigt i 5 min mere.

  • 8.
    Smag til med salt og peber.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5744 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
502 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.8 g
Protein: 30.9 %9.1 g
Kulhydrat: 10.3 %3.1 g
Fedt: 55.3 %7.5 g
Alkohol: 3.5 %0.6 g
;