HjemOpskrifterSild med rødbede, dild og kommen

Sild med rødbede, dild og kommen

Måltidstype:
Frokost
Arbejdstid:
0-30 min
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 50 g rødbeder
  • 50 g mayonnaise
  • 50 g Arla Karolines Køkken® Græsk inspireret yoghurt 10%
  • 2 spsk frisk dild
  • 0.2 dl snaps (kommensnaps) f.eks. Aalborg Taffelakvavit
  • salt og sort peber
  • 150 g (drænet vægt) krydret marinerede sild
  • 75 g skalotteløg
  • 1 bakke karse

Sådan gør du

  • 1.
    Kog rødbeden 15 min. i letsaltet vand.

  • 2.
    Lad den køle af i koldt vand, og gnid skindet af.

  • 3.
    Skær den i små tern, og bland med mayonnaise, yoghurt, dild og kommensnaps.

  • 4.
    Krydr med salt og peber.

  • 5.
    Dup sildene tørre.

  • 6.
    Kom marinaden over dem, og lad dem trække i køleskab i 1 døgn.

  • 7.
    Pynt med skalotteløg og karse.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3815 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
942 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.7 g
Protein: 10.5 %5.9 g
Kulhydrat: 19.3 %10.7 g
Fedt: 65 %16.5 g
Alkohol: 5.2 %1.7 g
;