HjemOpskrifterSild med rødbede, dild og kommen

Sild med rødbede, dild og kommen

Måltidstype:
Frokost
Arbejdstid:
0-30 min
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 50 g rødbeder
  • 50 g mayonnaise
  • 50 g Karolines Køkken® Græsk inspireret yoghurt 10%
  • 2 spsk dild
  • ⅕ dl snaps (kommensnaps) f.eks. Aalborg Taffelakvavit
  • salt og sort peber
  • 150 g (drænet vægt) krydret marinerede sildefileter
  • 75 g skalotteløg
  • 1 bakke karse

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Kog rødbeden 15 min. i letsaltet vand.

  • 2.
    Lad den køle af i koldt vand, og gnid skindet af.

  • 3.
    Skær den i små tern, og bland med mayonnaise, yoghurt, dild og kommensnaps.

  • 4.
    Krydr med salt og peber.

  • 5.
    Dup sildene tørre.

  • 6.
    Kom marinaden over dem, og lad dem trække i køleskab i 1 døgn.

  • 7.
    Pynt med skalotteløg og karse.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3937 kj / 941 kcal
Næringsindhold pr. 100g
972 kj / 232 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.7 g
Protein: 10.4 %6.0 g
Kulhydrat: 17.8 %10.2 g
Fedt: 66.7 %17.5 g
Alkohol: 5.1 %1.7 g
;