Sild med rødbede, dild og kommen

fork and spoon
Frokost
clock
0-30 min
Sild med rødbede, dild og kommen
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

50 g rødbede (1 lille rødbede)

50 g mayonnaise

50 g græsk yoghurt 10 %

2 spsk. dild

2 cl kommensnaps, f.eks. Aalborg Taffelakvavit

Salt og sort peber

1 glas kryddersild, (drænet vægt ca. 150 g)

75 g skalotteløg

1 lille bakke karse

Sådan gør du

Kog rødbeden 15 min. i letsaltet vand. Lad den køle af i koldt vand, og gnid skindet af. Skær den i små tern, og bland med mayonnaise, yoghurt, dild og kommensnaps. Krydr med salt og peber. Dup sildene tørre. Kom marinaden over dem, og lad dem trække i køleskab i 1 døgn. Pynt med skalotteløg og karse.

 

Energi pr. person: 918KJ/219Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 5,2 g. Kulhydrat: 10,9 g. 
Fedt: 16,8 g.