4 personer
50 g rødbede (1 lille rødbede)
50 g mayonnaise
50 g græsk yoghurt 10 %
2 spsk. dild
2 cl kommensnaps, f.eks. Aalborg Taffelakvavit
Salt og sort peber
1 glas kryddersild, (drænet vægt ca. 150 g)
75 g skalotteløg
1 lille bakke karse
Kog rødbeden 15 min. i letsaltet vand. Lad den køle af i koldt vand, og gnid skindet af. Skær den i små tern, og bland med mayonnaise, yoghurt, dild og kommensnaps. Krydr med salt og peber. Dup sildene tørre. Kom marinaden over dem, og lad dem trække i køleskab i 1 døgn. Pynt med skalotteløg og karse.
Energi pr. person: 918KJ/219Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,2 g. Kulhydrat: 10,9 g.
Fedt: 16,8 g.