HjemOpskrifterSild med havtorn, appelsin og rosmarin

Sild med havtorn, appelsin og rosmarin

Måltidstype:
Frokost
Arbejdstid:
0-30 min
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 50 g havtorn
  • 0.5 økologisk appelsin
  • 2 rosmarinkviste
  • 150 g (drænet vægt) marinerede sild

Sådan gør du

  • 1.
    Kom havtorn i en skål.

  • 2.
    Skær appelsin i skiver, og kom i skålen sammen med rosmarin.

  • 3.
    Mos det lidt sammen, så saften fra havtorn og appelsin kommer ud.

  • 4.
    Tag sildene op af marinaden, og kom dem i en lufttæt beholder.

  • 5.
    Hæld havtornblandingen over, og hæld marinaden fra glasset ved.

  • 6.
    Lad silden marinere i køleskabet i 1-2 dage.

  • 7.
    Server med rugbrød og løgringe.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
2069 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
694 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.5 g
Protein: 15.8 %6.5 g
Kulhydrat: 33.6 %13.7 g
Fedt: 50.6 %9.5 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;