Sild med havtorn, appelsin og rosmarin

fork and spoon
Frokost
clock
0-30 min
Sild med havtorn, appelsin og rosmarin
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

50 g havtorn

½ økologisk appelsin

2 kviste rosmarin

1 glas marinerede sild (drænet vægt ca. 150 g)

Sådan gør du

Kom havtorn i en skål. Skær appelsin i skiver, og kom i skålen sammen med rosmarin. Mos det lidt sammen, så saften fra havtorn og appelsin kommer ud. 
Tag sildene op af marinaden, og kom dem i en lufttæt beholder. Hæld havtornblandingen over, og hæld marinaden fra glasset ved. Lad silden marinere i køleskabet i 1-2 dage. Server med rugbrød og løgringe. 

 

Energi pr. person: 410KJ/98Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 7,6 g.
Kulhydrat: 14,6 g. 
Fedt: 11,3 g.