Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Tyroler-buffet
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Sild med havtorn, appelsin og rosmarin
Sild med havtorn, appelsin og rosmarin
Måltidstype:
Frokost
Arbejdstid:
0-30 min
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
50 g havtorn
0.5 økologisk appelsin
2 rosmarinkviste
150 g (drænet vægt) marinerede sild
Sådan gør du
1.
Kom havtorn i en skål.
2.
Skær appelsin i skiver, og kom i skålen sammen med rosmarin.
3.
Mos det lidt sammen, så saften fra havtorn og appelsin kommer ud.
4.
Tag sildene op af marinaden, og kom dem i en lufttæt beholder.
5.
Hæld havtornblandingen over, og hæld marinaden fra glasset ved.
6.
Lad silden marinere i køleskabet i 1-2 dage.
7.
Server med rugbrød og løgringe.
Fisk og skaldyr
SPISETID opskrift
Frokost
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
2069 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
694 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.5 g
Protein:
15.8 %
6.5 g
Kulhydrat:
33.6 %
13.7 g
Fedt:
50.6 %
9.5 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;