Sild med gin, rødløg og brombær

fork and spoon
Frokost
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 rødløg

100 g brombær

4 spsk. rødvinseddike

5 cl gin

2 tsk. sukker

Salt og sort peber

200 g marinerede sild

Sådan gør du

Skær rødløg i tynde skiver og skær brombær i skiver. Bland begge dele med eddike, gin og sukker og smag til med salt og godt med sort peber. Lad løgblandingen stå og trække i 1-2 timer. Tag sildene op af deres marinade og dup dem tørre med køkkenrulle. Skær dem i mindre stykker og hæld løgblandingen over. Lad gerne silden trække et par timer eller natten over i køleskabet.

 

Energi pr. person: 725KJ/173Kcal.  

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 6,4 g. Kulhydrat: 14 g.

Fedt: 8,7 g.