Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Halloween
julebag
Hjem
Opskrifter
Sennepsstegt sild med sommersalat og dildkartofler
Sennepsstegt sild med sommersalat og dildkartofler
Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
800 g marineret sild
4 spsk sennep
200 g dild
250 g rygeost 0,4%
½ agurk
1 bundt purløg
10 radiser
groft salt
sort peber
smør
olie
600 g kartofler
2½ dl Karolines Køkken® Cremefraiche 18%
SÅDAN GØR DU
1.
Klip finnerne af sildene og læg ud på et spækbræt med skindsiden nedad.
2.
Smør kødsiden med lidt sennep, hakket dild, salt og peber og steges i halv olie/halvt smør ved middel varme, til de er gyldne på begge sider.
3.
Kartofler koges med salt i 15-20 min.
4.
Sommersalat: Rygeost og cremefraiche røres sammen.
5.
Finhak udkernet agurk, radiser og purløg og rør i rygeostcremen.
6.
Smag til med salt og peber.
7.
Resten af dilden finthakkes og vendes i de kogte kartofler.
Frokost
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
14671 kj / 3506 kcal
Næringsindhold pr. 100g
603 kj / 144 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.6 g
Protein:
19.1 %
6.8 g
Kulhydrat:
33.9 %
12.0 g
Fedt:
47 %
7.7 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;