Sennepsstegt sild med sommersalat og dildkartofler

fork and spoon
Frokost
clock
0-30 min
Sennepstegt sild
Del med en ven

Ingredienser

4 personer



800 g. sildefileter

4 spsk. sennep

200 g. dild

250 g. rygeost

½ agurk

1 lille bdt. purløg

10 radiser

Salt og friskkværnet peber

Lidt smør og olie til stegning

600 g. kartofler

2,5 dl. cremefraiche 18%

Sådan gør du

Klip finnerne af sildene og læg ud på et spækbræt med skindsiden nedad.

Smør kødsiden med lidt sennep, hakket dild, salt og peber og steges i halv olie/halvt smør ved middel varme, til de er gyldne på begge sider.

Kartofler koges med salt i 15-20 min.

Sommersalat: Rygeost og cremefraiche røres sammen. Finhak udkernet agurk, radiser og purløg og rør i rygeostcremen. Smag til med salt og peber.

Resten af dilden finthakkes og vendes i de kogte kartofler