HjemOpskrifterSennepsstegt sild med sommersalat og dildkartofler

Sennepsstegt sild med sommersalat og dildkartofler

Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

  • 800 g marineret sild
  • 4 spsk sennep
  • 200 g dild
  • 250 g rygeost 0,4%
  • ½ agurk
  • 1 bundt purløg
  • 10 radiser
  • groft salt
  • sort peber
  • smør
  • olie
  • 600 g kartofler
  • 2½ dl Karolines Køkken® Cremefraiche 18%

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Klip finnerne af sildene og læg ud på et spækbræt med skindsiden nedad.

  • 2.
    Smør kødsiden med lidt sennep, hakket dild, salt og peber og steges i halv olie/halvt smør ved middel varme, til de er gyldne på begge sider.

  • 3.
    Kartofler koges med salt i 15-20 min.

  • 4.
    Sommersalat: Rygeost og cremefraiche røres sammen.

  • 5.
    Finhak udkernet agurk, radiser og purløg og rør i rygeostcremen.

  • 6.
    Smag til med salt og peber.

  • 7.
    Resten af dilden finthakkes og vendes i de kogte kartofler.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
14671 kj / 3506 kcal
Næringsindhold pr. 100g
603 kj / 144 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.6 g
Protein: 19.1 %6.8 g
Kulhydrat: 33.9 %12.0 g
Fedt: 47 %7.7 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;