HjemOpskrifterSelleri-æblesalat til sild

Selleri-æblesalat til sild

Måltidstype:
Tilbehør
Arbejdstid:
0-30 min
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 150 g knoldselleri
  • 1 tsk solsikkeolie
  • salt og sort peber
  • 2 stilke bladselleri
  • 1 æble
  • 50 g mayonnaise
  • 50 g økologisk creme fraiche 9%
  • 2 spsk citrontimian

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skræl knoldsellerien, og skær den i 2-3 tykke skiver.

  • 2.
    Vend skiverne med olie og lidt salt og peber, og bag dem i ovnen ved 190°C i 15 min.

  • 3.
    Lad dem køle af, og skær dem i små tern.

  • 4.
    Skær bladselleri i tynde skiver, og skær æble i små tern.

  • 5.
    Vend det hele sammen med mayonnaise, cremefraiche og hakket citrontimian.

  • 6.
    Smag til med salt og peber.

  • 7.
    Servér som tilbehør til marineret sild.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
2308 kj / 552 kcal
Næringsindhold pr. 100g
531 kj / 127 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.2 g
Protein: 4.2 %1.3 g
Kulhydrat: 16.4 %5.1 g
Fedt: 79.4 %11.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;