Selleri-æblesalat til sild

fork and spoon
Tilbehør
clock
0-30 min
Selleri-æblesalat til sild
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

150 g knoldselleri

1 tsk. solsikkeolie

Salt og sort peber

2 stilke bladselleri

1 stort æble

50 g mayonnaise

50 g cremefraiche 18 %

2 spsk. citrontimian

Sådan gør du

Skræl knoldsellerien, og skær den i 2-3 tykke skiver. Vend skiverne med olie og lidt salt og peber, og bag dem i ovnen ved 190°C i 15 min. Lad dem køle af, og skær dem i små tern. Skær bladselleri i tynde skiver, og skær æble i små tern. Vend det hele sammen med mayonnaise, cremefraiche og hakket citrontimian. Smag til med salt og peber. Servér som tilbehør til marineret sild.

 

Energi pr. person: 681KJ/163Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 1,1 g.
Kulhydrat: 6,6 g. 
Fedt: 11,3 g.