HjemOpskrifterSavory yoghurt med græsk fyld

Savory yoghurt med græsk fyld

Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 50 g græskarkerner
  • 8 dl græsk yoghurt
  • 1 agurk, skrællet, i tern
  • 12 radiser i tern
  • 1 1 håndfuld friske pebermynteblad
  • friskkværnet 5-peberblanding
  • 0.5 tsk havsalt
  • 4 spsk jomfruolivenolie

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Varm en pande op og rist græskarkerner ved medium varme til de begynder at ”snakke”.

  • 2.
    Ryst panden ind imellem så de bliver gyldne på alle sider.

  • 3.
    Kom agurk, radise, mynteblade, kværnet fempeber, seasalt og 2 spsk. jomfruolie i en skål og vendes sammen.

  • 4.
    Fordel yoghurt i 4 flotte skåle, top op med agurkeblandingen, krydr med ekstra peber og salt.

  • 5.
    Drys med ristet græskarkerner og dryp resten af jomfru olie over og server.

  • 6.
    Energi pr. person: 1996 Kj/ 475kcal.

  • 7.
    Næringsindhold pr. 100 g: Protein: 4,9 g.

  • 8.
    Kulhydrat: 3,4 g.

  • 9.
    Fedt: 11,7 g.

  • 10.
    Se trin-for-trin video.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7459 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
561 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.4 g
Protein: 11.8 %3.9 g
Kulhydrat: 8.6 %2.8 g
Fedt: 79.6 %12.1 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;