Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Savory yoghurt med græsk fyld

Ingen bedømmelser endnu
0-30 min
4 personer

Ingredienser

 

50 g græskarkerner

8 dl græsk yoghurt 10 %

1 agurk, skrællet, i tern

12 radiser i tern

1 håndfuld friske mynteblade

Kværnet fempeber

½ tsk. seasalt

4 spsk. jomfru olivenolie

Om råvarerne

Varm en pande op og rist græskarkerner ved medium varme til de begynder at ”snakke”. Ryst panden ind imellem så de bliver gyldne på alle sider.

Kom agurk, radise, mynteblade, kværnet fempeber, seasalt og 2 spsk. jomfruolie i en skål og vendes sammen.

Fordel yoghurt i 4 flotte skåle, top op med agurkeblandingen, krydr med ekstra peber og salt.

Drys med ristet græskarkerner og dryp resten af jomfru olie over og server.

 

Energi pr. person:  1996 Kj/  475kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 4,9 g.
Kulhydrat: 3,4 g.
Fedt: 11,7 g. 

 

Se trin-for-trin video

 

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.

Varm en pande op og rist græskarkerner ved medium varme til de begynder at ”snakke”. Ryst panden ind imellem så de bliver gyldne på alle sider.

Kom agurk, radise, mynteblade, kværnet fempeber, seasalt og 2 spsk. jomfruolie i en skål og vendes sammen.

Fordel yoghurt i 4 flotte skåle, top op med agurkeblandingen, krydr med ekstra peber og salt.

Drys med ristet græskarkerner og dryp resten af jomfru olie over og server.

 

Energi pr. person:  1996 Kj/  475kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 4,9 g.
Kulhydrat: 3,4 g.
Fedt: 11,7 g. 

 

Se trin-for-trin video