Satay kyllingespyd med nudler i kokossuppe

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

4 kyllingebryster
200 g peanut satay sauce
25 g ingefær
1 fed hvidløg
1 spsk solsikkeolie
2 spsk gul karrypasta
1 l hønsebouillon eller –suppe
1 dåse kokosmælk
2 porrer
200 g ægnudler/woknudler
Salt
50 g saltede, ristede peanuts
Frisk koriander og lime

Sådan gør du

Skær kylling ud i tern og bland dem med satay saucen. Sæt kyllingekødet på 8 træspyd og læg dem i et ovnfast fad. Steg spyddene i ovnen ved 225°C i 25 min. Vend dem en gang undervejs.
Hak ingefær og hvidløg fint. Varm olien i en gryde og steg karrypastaen sammen med ingefær og hvidløg. Tilsæt hønsebouillon og kokosmælk. Skær porren i tynde skiver og gem en smule af den lysegrønne del til servering. Kom porre i suppen og lad det simre i 5 min. Tilsæt nudler og kog videre et par minutter til de er færdige. Smag suppen til for salt. Server med drys af rå porre og peanuts, koriander, lime og kyllingespyd.

Energi pr. person: 3377KJ/806Kcal. 
Næringsindhold pr. 100 g.: 
Protein: 5,9 g.
Kulhydrat: 8,4 g.
Fedt: 6,1 g.