HjemOpskrifterSatay kyllingespyd med nudler i kokossuppe

Satay kyllingespyd med nudler i kokossuppe

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 kyllingebryststykker med ben
  • 200 g peanutbutter satay sause
  • 25 g frisk ingefær
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk solsikkeolie
  • 2 spsk gul karrypasta
  • 1 liter hønsebouillon
  • 1 dåse kokosmælk
  • 2 porrer
  • 200 g ægnudler
  • groft salt
  • 50 g peanuts
  • frisk koriander
  • limefrugt

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skær kylling ud i tern og bland dem med satay saucen.

  • 2.
    Sæt kyllingekødet på 8 træspyd og læg dem i et ovnfast fad.

  • 3.
    Steg spyddene i ovnen ved 225°C i 25 min.

  • 4.
    Vend dem en gang undervejs.

  • 5.
    Hak ingefær og hvidløg fint.

  • 6.
    Varm olien i en gryde og steg karrypastaen sammen med ingefær og hvidløg.

  • 7.
    Tilsæt hønsebouillon og kokosmælk.

  • 8.
    Skær porren i tynde skiver og gem en smule af den lysegrønne del til servering.

  • 9.
    Kom porre i suppen og lad det simre i 5 min.

  • 10.
    Tilsæt nudler og kog videre et par minutter til de er færdige.

  • 11.
    Smag suppen til for salt.

  • 12.
    Server med drys af rå porre og peanuts, koriander, lime og kyllingespyd.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
16863 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
602 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.2 g
Protein: 21.6 %7.6 g
Kulhydrat: 20.7 %7.3 g
Fedt: 57.7 %9.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;