Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Magasinet SPISETID
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Julen
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Satay kyllingespyd med nudler i kokossuppe
Satay kyllingespyd med nudler i kokossuppe
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
4 kyllingebryststykker med ben
200 g peanutbutter satay sause
25 g frisk ingefær
1 fed hvidløg
1 spsk solsikkeolie
2 spsk gul karrypasta
1 liter hønsebouillon
1 dåse kokosmælk
2 porrer
200 g ægnudler
groft salt
50 g peanuts
frisk koriander
limefrugt
Sådan gør du
1.
Skær kylling ud i tern og bland dem med satay saucen.
2.
Sæt kyllingekødet på 8 træspyd og læg dem i et ovnfast fad.
3.
Steg spyddene i ovnen ved 225°C i 25 min.
4.
Vend dem en gang undervejs.
5.
Hak ingefær og hvidløg fint.
6.
Varm olien i en gryde og steg karrypastaen sammen med ingefær og hvidløg.
7.
Tilsæt hønsebouillon og kokosmælk.
8.
Skær porren i tynde skiver og gem en smule af den lysegrønne del til servering.
9.
Kom porre i suppen og lad det simre i 5 min.
10.
Tilsæt nudler og kog videre et par minutter til de er færdige.
11.
Smag suppen til for salt.
12.
Server med drys af rå porre og peanuts, koriander, lime og kyllingespyd.
Suppe
SPISETID opskrift
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
16863 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
602 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.2 g
Protein:
21.6 %
7.6 g
Kulhydrat:
20.7 %
7.3 g
Fedt:
57.7 %
9.4 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;